Quote Originally Posted by dorukcanti View Post
Cesar Delgado'yu GS'ye nasil aldin benim oyunda hem Chelsea kapiyo onu cunku adamlar senelik 3,2 milyon oneriyo
Oyunu İtalya ligine göre başlatıyorum. Yani 14 temmuz.. Bunu yapıp oyunu açtığım ilk gün hiçbirşeyle uğraşmadan Delgado ya teklif yapıyorum.. Bazen PSV ve Hamburg da oluyor ilgilenen ama bana geliyor. Nedendir bilmem 14 Temmuzda başlatınca alabiliyorum onun dışında genelde alamıyorum. Hayatımda iki defa transfer edebildim zaten

Quote Originally Posted by sezer92 View Post
Süper Bi Kariyer Olmus Boyle Devam Et Bide Transfer Listeni Tam Bildirirmisin Kimleri Gönderdin Kimleri Aldın Falan Diye
Transfer Listem yukardakinin aynısı. Gidenlerde değişme yok. Gelenlere Daniel Carvalho'yu ekle. Bu transferlerden sonra bütçe 0 oldu
---Birazdan Avrupa Macerasının başlagıcı ve ligdeki birkaç maç geliyooor!..---
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan başlamıştı ve benim ilk rakibim Milan idi. San Siro'da zorlu deplasmanda ümidim yoktu. Stratejim Porto ve Anderlecht'i evimde yenip. Deplasmanda da Anderlecht beraberliği idi. Porto evinde iyi bir takımdı ne olacağı belli olmaz diye düşünüyorum..

İlk maç Milano'da:
Hiçbir taktiksel değişiklik yapmadım. Kapanarak beraberliğe oynamamayı düşündüm. ve maçtan önce Pressure Is Off!! (Baskı yokk!!Çıkın ve yüreğinizle oynayın!!) dedim. Çok işe yaradı ve Penaltıdan Necatiyle golü bulduk. Tek kale oynadık Milan a karşı. İlk yarıda Pirlo''nun frikiğini ve Gattusso nun şutunu Mondi çıkardı.

İkinci yarıda ofsayt kokan bir gol attı Gilardino ve istediğimizin birazını alabildk. Çünkü hariha oynamıştık. İstatistiklerde göreceksiniz. Maçın adamının kim olduğuna bakınca da Tek kale oynadığımızı anlayacaksınız.

Maçın Adamı:

Delgado Arda ve Necati'nin Sert şutlarını güçlükle de olsa çıkarmayı bildi ve 9 puan ile oynadı.

Ardından Ligde G.Birliği maçından 2-0 lık galibiyetle ayrıldık. Bu maçtan görüntü veremiyorum maalesef. Maçın adamı Ümit Karan oldu:

Akabinde Kayseri maçı geliyordu. Mutlak galibiyet istediğim maçta delgado ve Carvalho çok iyiydiler:

Maçın Adamı:

1 Gol 1 Asist! Daniel Carvalho!!!..

Nihayet evimde oynayacağım Anderlecht maçı gelmişti.
Ancak oynadığımız futbol berbattı. Faturayı kendime kesmiştim ve edyaya "Hatasız kul olmaz" diyerek geçiştirmeye çalışsam da gazeteler boy boy resimlerimi basıp Avrupada buruk başlangıç, Yine mi Kasımda veda?, Bari bir tur gör Cim Bom şeklinde manşetler atmışlardı.

Maçı sorumlusu bendim. Oyunculara Kesinlikle zafer istediğimi söylemiştim. ve bu da onları strese sokmuştu.

Maça gelince iyi oynayan Anderlecht idi. Maç sonunda 3 forvet 2 li savuma 3 hücumcu ve kanatlar derken konta atakta Boussoufa 90+2 de golü atmıştı..

Galatasaray 0 -1 Anderlecht

Maçın Adamı:

[90+2 de attığı golün sevincini Takım arkadaşı Frutos ile paylaşırken]