Arkadaşlar ben beliçika liginde genk kulübündeyim.Takımın şu anki tranfer bütçesi 87 trilyon.Tabi 87 trilyon çok gelmeyebilir size ama genk kulübü için çok yüksek bir fiyat.Daha da burda 2.sezonum..
Evet zengin kulüp olma yolunda en önemli yol (herkezin kendi zevki ben bu yolla oynamayı daha çok seviyorum ayrı cada kesin etkisi var)

1-)Önce takımı ligde iyi yerlerde tutacaksın.

2-)Potansiyeli en az 150 olan 15-16 yaşında oyuncular bulucaksınız.Ama ingiltere ispanya fransa almanya gibi bu
yuk ülkelerin takımındaki oyuncularla ilgilenmeyin.Onlar kaprisli olurlar gelmezler.Ör:Rus ligindeki Avusturya ligindeki oyuncuları alın.(potansiyeli en az 150 olacak)

3-)Bu oyuncuları feeder cluplere göndererek pişmelerini saglayın.

Evet siz bu döngüyü birkaç sene sürdürdükten sonra oyuncularınızın çogunlugu izlenecektir ve siz iyi fiyatlara satarak çok yüksek meblalarda paralar kazanırsınız.Ama tabi bu yoldaki en önemli şey yabancı sınırlamasıdır:Belçika liginde yabancı sınırlaması olmadıgı için çok iyi oluyor.Ben genke geldigim ilk sezon burda kalmayı istemiyodum.
Ama şimdi ole bi niyetim yok (yabancı sınırlamasından) Para kazanmaya yavaş yavaş başlayınca antremnan tesislerini geliştirin stadyumu geliştirin zaten yönetim hemen kabul ediyor para oldugu için.He bi de takımınza bu aldıgınız genç yeteneklerden erken gelişim gösteren oyuncuları takviye yaparak bi kaçtane oyuncu takımınıza kazandırabilirsiniz....