-
Bu bütün takımlar için geçerli. Ben Fenerbahçe ile ikinci sezonumu yaşıyorum. Alttan gelen gençler çok iyi, Önemli olan Feeder klübüne göndermek değil de, iyi genç koçlar ile çok güzel bir antreman sistemi ile bu yetenekli oyuncuları sizin yetiştirmeniz daha iyi olacaktır.
Öncelikle oyunun başında paranız varken Youth Coach ve Coach alımı yapın, eski değersiz olanların sözleşmesini iptal edin. Bir sene boyunca oyuncu alım yapmayın. Bu kadro (Fenerbahçe) sizi şampiyonluğa rahat ulaştıracaktır. Para biriktirin. Avrupa' da çok üstlere oynamanız lazım, televizyon ve stad gelirleri için önemlidir. Mümkünse grublardan 3 ncü olarak elenip Uefa kupasına kalmalı ve mutlaka kupayı almalısınız. Bu sizi süper kupaya ve oradan da dünya kulüpler kupasına taşıyacaktır.
Oyuncu almayın ama çok scout alın ve tüm dünyayı taratın. Yetenekli gençleri izlemeye alın. Bunlarla ilgili yıl içerisinde sürekli size mesaj gelecektir. Türkiye' de almak istediğiniz oyuncuları da izlemeye alın ve sabredin. Başarılı olduğunuz sürece ve oyuncuları izlemede kaldığınız sürece kendi kulüpleri ile sözleşme yenilemeyecekler ve zamanı geldiğinde para harcamadan transfer ücreti ödemenden külübünüze bu oyuncuları katabileceksiniz. Artı olarak takımınızda oynatmayı düşünmediğiniz, ancak satışından kar elde edebileceğiniz futbolcuları da gözlemlemeyi unutmayın. Amaç bedava alıp bu futbolcuyu satmak olmalıdır. Amaç tamamen ticaret, bunu sakın unutmayın... Burada Türk külüplerinin 18 ve 20 yaş altı takımlarında yer alan oyunculara tek tek bakmanızı da tavsiye ediyorum. Bazen scoutlarınız tarafından bu durum göz ardı ediliyor. Onun için siz üşenmeden bütün kulüplerin genç yetenekli oyuncularına kancayı takmalısınız.
Son olarak ikinci sezonumun sonundayım, şampiyonlar liginde yarı finaldeyim, türkiye kupasında finaldeyim, ligde açık ara öndeyim. Para bakımında değerim 335 Milyon Dolardır ve 435 milyon dolarla Liverpol takımının ardından 9 ncu sırayı paylaşıyorum. Bu sene bedava aldığım oyuncu sayısı 13 tür ve parasal değerleri 65 Milyon dolar civarındadır. Diğer kupaları da kazanırsam Liverpol takımını sezon sonunda geçeceğimi düşünmekteyim. Takımda 4 oyuncumu Milan-Barcelona-R.Madrid gibi klüpler izlemekteler. Diğer küçük klüpleri saymıyorum bile. Toplam oyuncu sayım 80 civarı. Planlarım dahilinde satacağım oyuncu sayısı 11. Buradan da yaklaşık olarak 150 Milyon dolar civarında bir gelir beklemekteyim. Şuanda alt yapısı benden iyi olan bir takım daha yok. Hem tesisler bakımından, hemde yeni yetiştirdiğim oyuncular bakımından.
Mesaj Yetkileri