-
Kafama Takılanlar !!!
Ya arkadaşlar gerçekten anlam veremediğim olaylar oluyo. Bifikri olan arkadaşlar varsa iletsinler lütfen. Veya sizinde anlam veremediğiniz şeyler varsa ekleyin lütfen. Keza benim kıt aklıma herşey bi anda gelmiyor da.
1- Hikmet Karaman (ç. rize nin hocası) ın hareketleri, tavırları, mimikleri, ses tonu, bakışları eskidendemi fatih terim e benziyodu, sonradan mı böyle oldu, yoksa hiç benzemiyo da bana mı öyle geliyor. (adamı görünce rahatsız oluyorum da)
2-Fenerde ümit özat, beşiktaş ta ahmet hassan, trabzon da yattara, sebat ta orhan kaynak,.... ve daha niceleri niye ilk 11 de oynatılmazlar. deli oluyom ya!
3- Yattara gibi bi futbolcu (çıplak gözle seyredenler bilir) niye cm4 te yok. ya da ben mi bulamadım ???
4-Ahmet dursun yıllardır beşiktaş ta nasıl oynayabiliyor hala anlam veremiyorum. Ben kulüp başkanı olsam malzemeci bile yapmam.
5-Milli takımın illede belirli bi 18 i mi olması gerekiyo. kulüpmü burası. dene 40 kişiyi. bol bol hazırlık maçı al. elinin altında hazır 40-45 tane adam olsun. yok mu o kalitede futbolcu bizde.Anadolu kulüplerinde canavar gibi adamlar var.
Mesaj Yetkileri