Bu oyuncular klublerinde satilik listesinde oldugu icin peslerine dustum bende Mehmet topal transferini basarbilirsem guzel olur.
Ek butce isine gelince bende sasirdim vermezler diye tahmin ediyordum.Herhalde vermelerinin sebebi su bana her ay mesaj geliyor takim su kadar karda diye demekki mali durum duzeldi neyse para gelsinde onemli olan o

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Turk Telekom Lig Ada buyuk randevu

Maca iki takimda cok istekli basladi ancak Istanbulsporun ataklari bizim savunmamizdaki zaaflari ortaya cikartiyordu.Ve Oktay Derelioglu 40.dakikada attigi golle takimini one gecirdi.Bu golden sonra pes etmedik Ramazan ve Caferin ayagindan buldugumuz iki golle maci 2-1 kazandik.

Bu mactan sonra Usakta asigolara konuk oluyoruz...

Usakta soguk hava ve kotu saha zemini karsiliyor bizi.Zorlaniyoruz karsi keye atak yapmakta.Bunlarin esiginde ilk yari golsuz bitti.Ikinci sahneye cikan genclere tas cikartan 34luk Caferin ayagindan bir gol bulduk.Bitime dogru Mehmet Turkmehmetin attigi gol skoru belirledi....

Hemen ardindan Istanbul belediye maci...

Gencecik bir kadrodan olusan belediye ataklarla kalemizi yokluyor.Ozelikle karsi tarafin forveti Sertan Eser buyuk tehlikeler yaratiyordu.Ancak ilk yari golsuz bitti.2.yarida korktugum basima geldi ve Sertanin attigi golle I.Belediye one gecti. 0-1Fakat biz yine maci birakmadik,Serkan Gedik ve Cafer Aydinin golleri ile maci kazanmayi bildik.2-1

NOT:Bundan sonraki Orduspor ve Karsiyaka maclarini birazadan ekleyecegim.Okudugunuz icin tesekkurler.

Eskisehirsporun Super Lige cikma macerasi icin bizi okumaya devam edin..