-
Limuzinin Bittiği An
Şanlıurfa'da, bir iş adamının yurt dışından getirdiği Limuzin marka otomobilin geriye gitmemesi için lastiğinin altına konulan taş, Şanlıurfa'da günün konusu oldu.

Şanlıurfalı bir iş adamı düğünlerde gelin ve damatlara hizmet vermek için yurt dışından Limuzin marka bir otomobil getirdi. İş adamının bu girişimi sayesinde Şanlıurfa'da yeni evlenen birçok gelin ve damat ilk kez Limuzin'e binmenin heyecanını yaşadı.
Çoğu zaman bu heyecana tanık olan Şanlıurfalıları bu kez farklı bir görüntü şaşırttı. 8 silindirli otomobilin park halindeyken geriye kaymaması için lastiğinin arkasına taş konulması, Şanlıurfa'da günün konusu oldu.
Bazı vatandaşlar, "Böyle pahalı bir otomobilin geriye gitmesini önlemek için taş koyanı yeni gördük. Bu Limuzin'in bittiği andır" diye espri yaptı.
KAYNAK
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules