Son Dakika

Almanya Birinci Ligi Bundes Liganın yeni ekibi Almennia Aachen bugün önemli bir istifa ile sarsıldı.
Almennia Aachen menajeri Mİchael Frontzeck köpeğinin psikolojik sorunlarını bahane ederek görevden ayrıldığını açıkladı bu açıklamayı yaparken gözyaşlarını tutamayan eski Almennia oyuncusu ve son menajeri Frontzeck Almennia yı çok seviyorum ama köpeğim Samantha yı daha çok seviyorum demesi dikkatlerden kaçmadı.
Eski A.Aachen menajeri Michael Frontzeck istifasını basına duyururken

Frontzeck in psiklojik sorunları olan köpeği samantha

Almennia Aachen şimdi yeni bir menajer arıyor

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(3 bilemedin 5 gün sonra)

Son Dakika Almennia Aachen Arsenalin Kantincisiyle Anlaşma İmzaladı Detaylar Aşağıda

Bundesliganın yeni ekibi Almennia Aachen İngiltere Premier Liginin köklü klüplerinden olan Arsenalin kantin işletmecisi olan Aytekin ile 1 yılı opsiyonlu toplam bir yıllık anlaşma yaptıklarını internet sitelerinden duyurdu Medya böyle tecrübesiz birini takım başına geçiren Aachen başkanını sorguluyor fakat çoğu yorumcu Aachen klübünün küme de kalma savaşı verirken çok menajer harcayacağını bu yüzden düşük tazminatlı Aytekin ile işe başladıkları üzerine tahmin yürütüyor öte yandan Arsenalin eski kantin işletmecisi Aytekin için Henry övgü dolu sözler söyledi "Aytekin beni Arsenale aldırdı beni o keşfetti en azından o bana geliğim gün öyle söyledi. Maçlardan önce hep sütümüzü büsküütümüzü soyunma odasına getirirdi arsenalin başarılarının ardında saklı duran isim hep oydu Wenger ise sadece kenardan bakıp "vay be ne takım yaptım yahu" derdi ama biz Aytekin'in perde arkasından takıma yaptığı desteği hep bilirdik oysa o çok mütevazı bir insan olarak hep perde arkasında durdu Aachen klübünü kutluyorum iyi bir menajer keşfettiler burdan Aytekin abi ye selamlarını söylüyorum ve eğer ihtiyacı olursa her koşulda onun klübünde top koşturmayı çok isterim bu klüp Pazarspor olsada" dedi

Almennia Aachen Klübü bugun bir basın toplantısı ile Aytekini Medyaya tanıtacağını Söyledi

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Bir bilemedin İki Saat sonra)

Bundes Liganın yeni Almanya nın köklü klüplerinden olan Almennia Aachen yeni menajeri Aytekinin basın toplantısı

A: Toplantı başlamıştır arkadaşlar sorularınız varsa alıyım
G1:Hiç bir takım yönetmediniz hatta kariyerinizin ilk takımı başarılı olacağınıza inanıyormusunuz
A:Evet siz Aachen klübünün ligi 17. bitireceğini tahmin etmişsiniz yani küme düşeceğiz öylemi
G1:Evet hep öyle olmuştur.Altliglerden üst lige çıkarken altyapısını oluşturamayan klüpler hep asansör olmuştur
A:Sevgili kardeşim geç altyapıyı falan ne alt yapısı sen klübün mali yapısı diye bişey duydunmu başkan ben londradaki kantini okutmasam 100K büce vardı sen ne diyon altyapı maltyapı alla alla
G2:Peki hedefiniz tam olarak nedir sayın Aytekin
A:Siz bize 17.liği layık görmüşsünüz biz 15. bitirirsek biz başarılı bir klüp olmuş oluruz ama ben şampiyon olucaz derim tabi çok istiyosanız
G2:Nası yani şampiyon olucaz mı diyosunuz
A:Evet Şampiyon Olucaz
G2:Çok büyük bir hedef bu sayın Aytekin sizce realist bi hedefmi
A:Ya kardeşim ne acaip sorular bunlar ben olucaz dedim diye olucazmı Bayern Werder Shalke napar bizi sen biliyomusun bu konu da görüşme bitmiştir hedefimiz ligi 12 ile 15 arası bir sırada bitirmektir bizim için önemli olan Kupa
G1:Peki ya transfer
A:Sende taktın ben evledım olucak hepsi olucak 350 k bütcemiz var tabi izlediğim oyuncularda var
G3:Peki gidecek kimse varmı
A:Şu an siz gidiyorsunuz toplantı bitmiştir
G1234...:Ama soru sosru bit hay .........

Ertesi gün takımla tanışıp idmanlara başladım Fakat başkanın Takımın en önemli gol silahı olan Jan Schlaudraff ı karısına nafaka ödemek için sattığını örendiğimde beynimden vuruldum bi diğer rezalet ise takımda zaten ortasahanın sağına adam yokken birde benim devşirme sağ açık yapacağım Sergio pintoyu geçen yıl bir kumar partisinde kaybettiği paraya karşılık nürnberge satması beni çileden çıkardı ve irşeyler yapmalıyım diyerek Emirates Stadındaki Kantinimi sattım bütce 350 k idi hemen transfer harekatına başladık

Listemde kimler var kimler geldi hepsi 30 bilemedn 40 dakka sonra