Ordu maci;
Ilk yarida Ordudaki mac cok zor gecmisti.Suphesiz bu macta boyle olacakti.Maca hizli basladik ancak Ordu bizden daha iyi oynuyordu
45.dakikada sagdan kullanilan kornere kafayla cikan Hakki das takimina galibiyet getiren tek gole imza atti.0-1..
Bu mactan sonra Ligde 8 mac sonra yenilgi ile tanistik![]()
ORDUNUN DERELERII....
Eskisehirspor ligde 8 mac sonra yenilgi aldiBu galibiet serisinden sonra herkes ciftci Mert ile ilgili gariplikler seziyor,ciftci hakkinda garip dedikodular ortaya atiyorlardi
Ama ciftci Mert 8 mac sonra Ordu"ya yenilerek iste ben buyum dedittirdi kendine
Belediye maci;
Bu hafta genc bir kadroya sahip olan Istanbul b.b ye konuk oluyorduk.I.B.B maca hizli basladi.
38.dakikada tecrubeli forvet Umit inalin ayagindan gelen bir golle Belediye one gecti 1-0..
Devre arasi
Mert Ceken::Arkadaslar daha 1 mac once guzel,uzun bir seri yakalamistik..Yine seri yakaladik ancak bu sefer yenilgi serisi olacak gibi![]()
Omer Riza::Hocam forvette cok yalniz kaliyorum...
Mert Ceken::Tamam evladim..Taner duydun arkadasini forvette yalniz birakma![]()
Taner Demirbas::Dogrudur hocam yalniz kalirsa kaybolur o oralarda![]()
Mert Ceken::Kes zevzekligiHadi cikin sahaya alin su maci..
2.yari baslar...
46.dakikada Belediyenin hatalarindan firsatciligini konusturan Omer Riza takimina beraberligi sagladi 1-1...
50.dakikada tecrubeli defans oyuncusu Ahmet Yildirim ile kornerden buldugu bir golle one gectik.. 1-2...
Hemen 2 dakika sonra Omer Riza farki 2 ye cikardi...1-3....![]()
62.dakikada Volkan Yaman uzaktan vurdugu set bir vurusla topu aglara gonderdi....1-4
10 dakika sonra Belediyeden Bekir Gur macin skorunu ilan etti.2-4
NOT:Birazdan 3 mac daha yazacagim sonrasinda da puan durumunu verecegim