Karsiyaka maci;
Alsancaktayiz..Rakip Karsiyaka.Ev sahibi ekip maca cok hizli basliyor ve Yasar Aydinin ayagindan bir gol buluyor 1-0...
Devre arasi....
Mert Ceken::Arkadaslar,bilmiyorum ne yaptigininiz farkindamisiniz?
Taner Demirbas::Hocam valla 45 dakikadir top oynuyorduk simdi devre arasindayiz,taktik vermenizi bekliyoruz![]()
Mert Ceken::Ben ondan bahsetmedim sen sus!!![]()
Arkadaslar bu macta alacagimiz bir yenilgi bizi ilk 2ye girme hedefimizden sasirir haberiniz varmi?
Fısıltılar artmaya baslar
Mert Ceken::Eğer bu maçtan bı puan kaybınızı göreyimm,gozükmeyin gözüme!!![]()
![]()
2.yarı baslar....
71.dakikada Taner Demırbas sagdan Mehmet Topalın pasında fırsatcılıgnı konusturarak topu aglara gonderdi 1-1
Bu mac sonunda 2.siraya yukseliyorduk![]()
Ve Lider Malatya macimiz...
Lider Malatya ile puan farkini azaltma firsatini hafta icinde defalarca vurguladigim icin Eskisehir halki maca akin etmisti.Maca hizli basladik. 14.dakikada Emrullah Guvenc uzun bir aradan sonra golle bulustu1-0..Bu gol bize galibiyeti getiren gol oldu ve Liderle aramizdaki puan farkini 8 e indirdik.
Antep B.B maci icin Antepteyiz....
Futbol kalitesi acisindan vasat bir mac seyrediyordum.Antepte ilk yari pozisyonsuz,golsuz bitiyordu..2.yarida Antep B.B bir anda bastirmaya basladi.Yaklasik 30 dk. boyunca kalemizi tehlikeli pozisyonlarla yokladilar.84.dakikada Suleyman Varliktan gelen gol Antep B.B ye 3 puan kazandirdi.. 1-0
Bu mactan sonra Lider Malatya ile olan puan farki 9 a cikti![]()
Iste Bitime 5 hafta kala Turk Telekom Lig A" puan durumu