Quote Originally Posted by #10 Osmanozc
Güzel kardeşim Bursa'da oturuyorsun sanırım oradan bi antipatin var Sebatspor'a ve Karadeniz takımlarına değil mi?

Öyle olacak diye bişey yok.Olmasını isteyen de yok.MAY Trabzonspor'un Onursal Başkanı'dır ancak vakti zamanında Fenerbahçe formasını elinde tutup dergi ve gazete herneyse ona poz vermiş biridir bütün takımlar benim takımımdır gibisinden.Haluk Ulusoy'un kökeni de Trabzon Of'tandır aynı MAY gibi kendisi bilindiği üzere Galatasaray sempatizanıdır kendisini de sevmem dedesi Trabzonspor'un kurucularındandır ama ben Trabzonspor'a herhangi bir eyyamı olduğunu görmedim istemem de.Ayrıca o senesi Sebat'ın çıktığını herkes biliyordu evet 1 sene bekledi sonraki sene bileğinin hakkıyla çıktı.Nasıl kaldığı da belli.Hakketti ve kaldı sonraki sene niye düştü o zaman.Sebat'lara gelmeden önce kendi ağzınızı çalkalayın önce.Bursa'da zorla Rizespor'u döve döve nası yendiğinizi anlatın Altay'ı nasıl düşürdüğünüzü anlatın neyse.Aç son maçını bakalım.

Şahsen Mehmet Ali Yılmaz'ı sevmem Trabzonspor başkanlığı döneminde bence yararı değil zararı olmuştur.Federasyon başkanlığına gelsin mi gelmesin mi derseniz kim iyi olacaksa o gelsin derim.Haluk Ulusoy geleceğine o gelsin derim.Ayhan Bermek'i de tanımıyorum.Ama ondan daha iyi birisi varsa çıksın gelsin tabii ki de.Trabzonspor'a eyyam yapmasını hiçbir zaman istemem ve istemeyiz.
ya sen beni çok yanlış anlamışssın benim en fazla bu ülkede sevdiğim topluluk lazlardır.benim şu anda en yakın arkadaşımda lazdır.o yanlış anlamayı ortadan kaldıralım.benim karadenize karşı bir antipatim yok.

gelelim son maç meselesine biz sizi sahada yenerek intikamımızı aldık(dikkat et sahada)o maçtada sebat 1 saat geç maça çıktı.herkesin siniri bozuldu futbolcuların konsantrasyonu bozuldu ama genede yendik.aççabat sebatsporun bursasporun küme düştüğü sene son maçında bir beraberlik bile bursaya yeterken devre arasında 1-0 gerideyken soyunma odasına hiçbir basun mensubu sokulmadı ve ankaragüçlü futbolculara silah çekildi.bunu belki yalanlayabilirsin ama gerçek budur.
maç sonunda bazı ankaragüçlü futbolcuların röportajları
ender alkan(eski bursasporlu)=bilseydik böyle olucağını kendimizi korumak için bizde silah alırdık
yılmaz=benim sağ ayağımı kullanmamam için çok ser t bir cisimle vurdular.
not:bunlar olay tv arşivinde vardır inanmayan açıp bakabilir.
federasyon seçimine gelince kim en iyi yapacaksa o gelsin başa.