-
Kariyer yaparken,Seri B'de Bari'ye İsvirçe'li genç sağ bek Marco Padalino'yu Catania'dan 1,100 milyon dolara transfer ettim,Bari'den ayrıldığım da 3 ay boşta kaldım ve
3 ay sonra yine bir Serie B ekibi Catanzaro ile anlaştım,sezon sonu takımı küme de tutmayı başardım.Sezon bittiğinde maddi imkanlardan dolayı sadece 2 transfer yaptım ve bu 2 transfer nokta transferler oldu.
Kaizer Chiefs'ten Kongo'lu Santrafor Kabamba Musasa (gerçekte bir ara Gençlerbirliği denemişti beğenmedi daha sonra İstanbulspor almıştı,şimdi sanırım Sakaryaspor'da oynuyor) ve benim Bari'de tek kesmediğim adam olan Marco Padalino'yu takas+para karşılığı 6 ay vadeli ödeme planı ile bu kez 1,750 milyon dolara Catanzaro'ya aldım.Bari'de ben gittikten sonra yedek kalıyordu ve mutsuzdu ama yine de ucuza vermediler.Sezon başladığında Musasa,Miceli,Siviglia,Scurto,Myrtaj,Dal Canto ve Padalino'nun müthiş performansları sayesinde play offlara kalarak Seria A'ya çıkmayı başardım.Sezon başlamadan en değerli oyuncum Padalino idi çünkü 22 yaşındaydı.Seria A'da birkaç bosman transfer yapark çıkış yapmayı planlıyordm ama sezonun ilk yarısını 2 galibyet,7 beraberlik 8 mağlubiyet alarak 14. tamamladık ama Padalino'da ki çıkış hala sürüyordu.Lazio,Fiorentina,Aston Villa,Roma,Bologna ve Parma oyuncumu izlemeye başladılar ama tek teklif veren Fiorentina oldu.Mali açıdan kötü değildi takım ama transfer yapmam gerekiyordu ve para yoktu.Ayrıca Catanzaro'dan bir başka klübe zıplamayı ve Padalino'yu yine yanıma almayı düşünüyordum ,Fiorentina ise çok iyi gidiyordu ve menejerin yeri sağlamdı.16,750 milyon dolarlık teklifi bu yüzden reddettim
...
Şuan oyunum hala devam ediyor vakit buldukça oynuyorum ama Padalino'yu ben gitmeden yollamaya da pek niyetim yok.Size de bu oyuncuyu şiddetle tavsiye ediyorum.

Marco Padalino/İsviçre

Kabamba Musasa/Kongo
Mesaj Yetkileri