Quote Originally Posted by Sekopej View Post
EmperoR ve eGowiCh bu size ilk, tek ve son uyarımdır. Karşılıklı atışmayı kesin. Tartışalım ama bu şekilde tartışma olmaz. Gidin msnde veya özel mesajla yapın tartışmanızı. Herkes fikrini belirtir, katılan olur, katılmayan olur, nedenlerini yazar ve biter. Siz kaç tane karşılıklı mesaj atmışsınız, bu devam ederse kuralları uygulamak zorunda kalacağım...
Nasıl tartışalım sekopej? Ben fikrimi belirtiyorum, o katılmıyor, fikrini belirtiyor, akabinde ben katılmıyorum, fikrimi belirtiyorum, o katılmıyor, fikrini belirtiyor. Hiçbir kırıcı söz yok. Ne ben alınıyorum sözlerine, ne o alınıyor, ne ben geriliyorum, ne o. Şurada futbol muhabbeti yapamayacak mıyız? O Sabri'yi savunuyor, ben Mehmet Topuz'u, ne yapalım şimdi, tartışmayı kes demişsin de, ben fikrimi değiştirip Sabri daha iyidir mi yazayım, veya o Topuz daha iyi mi yazsın? Bizden başka burada Topuz-Sabri konusunda fikrini yazan yok ki karşılıklı tartışma olmasın, biz yazdığımız için öyle oluyor. Ben her seferinde nedenlerimi yazdım görüşün, o da yazdı, bundan daha normal ne var? Anlayamıyorum... Tartışma şeklini izah edersen sevinirim. Sahte üyelik açıp araya mesaj mı yazayım karşılıklı olmasın diye?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by dnz009 View Post
bursaspora 35 metreden atılan gol
az alkmaar maçını çevirten asist
fener maçında uğur boraldan kapıp attırdığı gol
fener maçında 4 oyuncuyu dizip direkten dönen şut
bjkye attığı bugünkü gol
erciyese atılan 35 metrelik gol
antalya maçında topu kapıp 3 oyuncuyu dizip atılan gol vs vs vs

bunların hangisini sabri yapıyor???
Katılıyorum. Sabri ne gol atabiliyor, ne uzaktan vurabiliyor, ne duran top kullanabiliyor. Ben beğenmiyorum.

Topuz'un yaptıklarını kısaca özetlemişsin, isteyen videolarını bulur izler. Topuz çok iyi oyuncu gerçekten, çok beğeniyorum, üst düzey bir oyuncu.