Quote Originally Posted by yunemoz View Post
bende de runtime hatası veriyor.microsoft yamasını yükledim ama yine aynı.vista kullanıyorum.ayarlara girip fm yolunu göstermek için tıkladığımda runtime error veriyor.
Yama Vista ve Win95'de çalışmıyor. Vista kullanıcıları için teknik desteğimiz bulunmuyor.

Quote Originally Posted by ustuneltamer View Post
s,a beyler ben Türkçe FM 2007 v2.1 ÇIKTI !!! bunu kurdum ama editor u kurunca turkce hale gelmedi forumdan pek anlamiorum allah rizasi icin msn den ekleyip yardim edin msn im [email protected]
Editörü varsayılan olarak kurulan yeri değiştirirp oyunu kurduğun klasöre açman gerekir.

Quote Originally Posted by mellqn View Post
merhaba arkadaslar bendede run time 53 hatasi veriyo zlib.dll gibi bi sey cikiyo nasil duzeltebilirim
Türkçe yamayı kurduğun yerde DLL klasörü ve içerisinde zlib.dll dosyası var mı? yoksa:

"C:\Program Files\Turksportal Football Manager 2007 Türkçe" içine DLL klasörü oluşturup "Windows\System32" içerisinde bulunan zlib.dll dosyasını bu DLL klasörüne yapıştırıp tekrar dener misin?

Quote Originally Posted by mustafa35 View Post
Oyuna girmek istediğimde ilk reklamdan sonra oyun kararıyor ve öyle kalıyor. Ama donmuyor. Çıkabiliyorum oyundan. Sorun nedir acaba?

Yamayı yüklediğimde çalışıyordu ama şimdi denedim çalışmıyor.
Dil ayarlarının tamamını Türkçeye getirin. Diller sekmesinden ayrıntıları tıklayın ve Giriş Dili : İngilizce, Klavye Düzeni: Türkçe Q olarak yeni bir klavye ekleyin. Eklediğiniz seçenekten Türkçe Q'yu seçerek kaydedin