Eray Dengiz Galatasaray TV’ye Konuştu

Galatasaray Teknik Direktörü Eray Dengiz, Galatasaray TV’de “Teknik Yorum” programında açıklamalar yaptı.

Eray Dengiz, Benfica maçı ile ilgili şunları söyledi "Öncelikle bizi orada yalnız bırakmayan ve sonuna kadar destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Gruplar çekildikten sonra herkes, gruptan çıkamaz, UEFA'ya bile zor gider demişti. Ben herkesin şu konuda dikkatini çekmek istiyorum. Yeni transferlerle birlikte dinamik bir kadroya sahip olduk. Takımımızı yeniden kurduk diyebiliriz. Bunun oturması içinde en az 2-3 ay geçmesi gereklidir. Dün akşam oynanan maçta gördüğüm üzere 2-3 ay geçmeden takımımızın düzenini oturtturmuşuz. Bunun için çok mutluyum. Böylesine harika bir kadroyu bu kadar kısa sürede oturtturduğumuz için öncelikle yardımcılarıma sonra futbolcularıma teşekkür ederim."

Dengiz sözlerine şöyle devam etti. "Benfica maçıyla ilgili olarak şunlar söyleyebilirim. Biz oraya 1 puan almak için gitmiştik. Takımımzın bu kadar harika oynayacağını beklemiyordum. Çünkü 4 gün önce oynanan Antalya maçından yorgun olarak direk Portekiz'e geçtik. Özellikle yeni transferlerimizin oyunu beni çok memmun etti. Böyle devam edersek gruptan çıkma şansımızı yüksek görüyorum. En kötü ihtimalle UEFA'ya devam edeceğiz!"

Ayrıca Dengiz bizlere oluşturmak istediği kadronun önizlemesini bir kağıda dökerek sundu. İşte sizlere bu kağıdı yayınlıyoruz..

Buradan anladığımız üzere Eray Dengiz transfere doymamış! Gelecek planları üzerinde boş bıraktığı yerlere transfer yapmak istiyor.