-
06.Haziran.2007, 22:32
Öncelikle öneriler kısmında bunları konuştuğunuz için teşekkürler.
İlk olarak bugün atılan arkadaş konusunda açıklama yapayım. Kendisi uzun zamandır pek çok yönetici tarafından uyarılmasına (ben dahil) rağmen, tartışma çıkarmaya yönelik mesajlar yazmaya devam ettiği için okur grubuna tarafımdan dahil edilmiştir. Daha sonra cafe'de sohbet ortamında yöneticilerimizle atışmaya başlamasının ardından duruma bir son verilmesi için mesaj yazdım. Maalesef çıkışlarına devam etti ve tarafımdan forumdan atıldı. Geri alınması gibi bir durum şu an için söz konusu bile olamaz.
Bu arkadaş tek örnek değildir. Bu şekilde tartışmaların odak noktası olarak tespit ettiğimiz başka kişilerde yakın zamanda okur grubuna alınacaklardır. Eğerki aynı tepkileri onlarda verirse onlarında forumdan uzaklaştırılacağı kesindir.
Ayrıca her uzaklaştırılan veya grubu değiştirilen üyemiz için sizlerin bu şekilde tepki vermesi doğru değildir. Burada her üyenin pek çok arkadaşı olduğunu düşünürsek vaktimizi sürekli açıklama yapmakla geçireceğimiz aşikardır. Yönetimsel hareketler konusundaki eleştirilerin sadece adminlerimize yapılacağını her zaman belirtiyoruz. Bu şekilde bir kamuoyu baskısı oluşturularak üyelere verilen cezaların kaldırılması söz konusu değildir.
Özellikle spor forumlarımızda köklü değişiklikler, yeni kurallar uygulanacaktır. Üzerinde çalıştığımız bu kurallları sizlere yakın zamanda duyuracağız. Forum hakkındaki görüşleriniz tabiki bizler için büyük önem taşıyor. Ancak forumun genel gidişatı hakkındaki kararlar TSI yönetimi tarafından verilecektir ve üyelerimiz bu doğrultuda katılım göstermek zorundadır. Bugün pek çok üyemiz ile msn yolu ile görüştüm, pek çoğu yaş olarak benden bir hayli küçük ancak bir o kadar da zeki insanlar. Eğer sabırlı olup bizlerin hangi amaç doğrultusunda uğraştığımızı anlamaya çalışırlar ise hepimiz için keyifli sohbetlerin olacağı bir foruma kavuşacağımızdan kuşkum yok.
Ayrıca moderatörlerimiz hakkındaki fanatiklik iddialarını son dönemde pek çok kez duydum. Bu iddiaları sataşmalar ve tartışmalar yoluyla değil, yönetime kanıtlarıyla beraber bildirerek belirtmek en doğrusudur. Bu yol ile belirtilen tüm şikayetler tarafımızca değerlendirilmektedir.
Mesaj Yetkileri