Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Çok iyi taktik gerçekten, 2 maç yaptım, birini 3-0, diğerini 1-0 kazandım. Kalecinizin iyi olması gerekiyor zira çok pozisyona giriyor rakip takım, ofsayt taktiği olduğu için doğal olarak. Pivot santrafor gerçekten iyi olmalı, hava toplarını indirmeli. Ben Gökhan Ünal'ı koydum, garibim kimini indirdi kimini indiremedi Zigiç gibi uzun bir santraforunuz olursa, iyi hava hakimiyeti olan, gerçekten süper pozisyonlar yaratabilir. Sağdaki santrafor ise gerçekten hızlı olması gerekiyor çünkü sürekli besleniyor yerden toplarla, araya iyi kaçırılıyor.

Defansa ben Servet-Can'ı denedim, daha sonra da Can-Serdar Taşçı ikilisini denedim, gol yemedim. Talimatlara uygun bir şekilde sıçramaları, top kapmaları ve hava hakimiyetleri yüksek defansları koydum, gerçekten işe yaradı.

Özellikle kornerlerde çok etkili oluyorsunuz bu taktikle, benim denemelerimde bu sonucu gördüm. Mehmet Yozgatlı harika kornerler kullandı, tam isabet, bir tanesinde Gökhan gol yaptı, diğerleri de ya kaleyi tutmadı ya da kaleci çıkardı. Hiç karavana geçen görmedim.

Gerçekten benden olumlu not aldı taktik, denemeye devam edeceğim, teşekkürler.
Egemenciğim, yediğin o pozisyonları da yemek istemezsen eğer, defansif çizgini iki kademe öne çekmeni öneririm sana.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
İlhan yaparda kötü olur mu hiç?

Bende indirdim bakalım Burghausen ile deneyeceğim en kısa zamanda.
Dene Emreciğim, yalnız takımın biraz ortalama bir takım, yaratıcılık serbesliklerini düşürürsen iyi olur.

Quote Originally Posted by mc_eagle View Post
teşşekkürler normalde kendi takımımın taktiğini kendim yapardım ama baktım bu taktiği peluk yapmış hemen deneyim dedim ilk maçımı 2-1 kazandım
Teşekkürler, defansif çizgini biraz daha ileri alırsan daha iyi sonuçlar elde edersin.