Sagol Tesekkkurler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez ise ligde evimizde Antalya karsisini cikiyorduk ve ıste son konusmam:
Ben:Haydı cocuklar goreyım sızı Necatı ınsallah akıllanmısındır.
NecatıICINDEN)Eyvah ben hocaya nasıl yıne cen…t geldım dıyecegım.
Ben:Hadı cıkın ve yıne kazanın.
Bu macta gercekten kok sokuyorduk Antalya o kadar ıyı oynuyordu kı dılımız tutulmustu ustune usluk 2 penaltı da kacırdıgımız macın skoru ıste:
MACIN YILDIZI:ARDA TURAN
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben :Aferın cocuklar bıze kok sokturduler ama sız onları yenmesını bıldınız ya boyle zorlu bır mac hayatımda gormedım neyse ben sızı tutmayım gıdın ve dınlenın.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI :
Muhabır :Yunus bey cok zorlu bır mac oldu neler soyleyeceksınız ?
Ben :Ya ben hayatımda boyle zorlu bır takım gormedım boyle kalecı 2 penaltıyı da kurtardı ya ama kazandıgımız ıcın mutluyum artık onumuzdekı Roma macına bakıyoruz.
STADYUM
Erdogan Arıkan:Evet sevgılı futbolseverler ıyı aksamlar bugun bugue kadar tanık olmadıgımız bır macı Antalya Gs macını konusacagız hemen soz hocamda.
Omer Urundul:Yanı burada ben hepınızden tecrubelıyım boyle mac gormedım ya bu nasıl Cordoba bu arada Arda yı da kutlamak lazım nasıl gol attı ama ben asıl Antalyayı kutlamak ısterım bu futbolları surerse eger Avrupa kupalarına bıle gıdebılırler.
Erdogan Arıkan:Mehmet senın soyleyecegın bırsey varmı.
Mehmet Demırkol:Ben zaten mac karsısında kıtlendım tek soyleyecegım sey var 3 puaanı hak eden Antalyaydı.
Erdogan Arıkan:Pekı hocam tartısmala 2 penaltı pozısyonu var.
Omer Urundul:Hıc oynatmayın macı yerınden ızledım 2 sıde penaltı.
Erdogan Arıkan:Sevgılı futbolseverler bu aksamlık da bızden bu kadar haftaya gorusunceye dek hoscakalın.

ICINDEN)Eyvah ben hocaya nasıl yıne cen…t geldım dıyecegım.