Quote Originally Posted by yasagh View Post
Merhaba, sorunum şu ki, kayıtlı bir oyunun adını değiştirdim, fm dosyası olarak gözükmesi gereken dosya normal dosya olarak gözükmeye başladı ve artık oyun içerisinde kayıtlı oyun olarak açamıyorum kendisini; oyun dosyayı görmüyor yani. Yedeğini de almamışım, oyunun dosyayı görebilmesi için yapabileceğim bir şey var mı?

Sağolun.

Tekrar ad değiştir diyip, dosyanın sonuna .fm yaz. Belki bu şekilde oyuna girdiğinde görebilir.

Quote Originally Posted by onurx23 View Post
merhaba arkadaşlar 7.02 yamasını ve türkçe yamayı sport interactive dosyasının içine indirdim ancak burada diğer klasörlerin yanın da tek başına duruyor ve onu nereye hangi klasörün içine koymam gerektiğini bilmiyorum bilen var mı aceba.kayıt yolunda ki klasörler hakkında beni bildilendirirseniz sevinirim.
Onların kurulumları var. İndirdiğiniz dosyayın içersinde görebilirsiniz. Kurulumları çalıştırdığınızda yamalar yüklenecektir.

Quote Originally Posted by dozzi View Post
"The installer is unable to run in graphical mode.Try running the installer with the -console or-silent flag"

sorununu alıyorum oyun yüklenmiyor...hiç kimse kesin çözümü bilmiyor mu???

yardımlarınızı bekliyorum...

ya yardım edecek kimse yokmuuuuuuuuuuuuuu????????
Sorunla ilk defa karşılaşıyorum ama anladığım kadarıyla grafik ayarlarından dolayı yükleme yapılamıyor. Grafikle ilgili değişiklikler yaptıysan, onları eski haline alıp deneyebilirsin.

Quote Originally Posted by pacers190334 View Post
türkçe fm2007 yi yükledim çalışmıyo şöyle bi hata veriyor-----run-time error''2147024770{8007007e}'=automation error ----yazıyo lütfen yardım edin yaa fm oynayamıyom ne biçimm bi sorun bu
Türkçeleştirme çalışmaları bölümünde bu hatanın çözümü mevcut. Oradaki konulara bakarak sorunu halledebilirsiniz...