Lıgde ıse sampıyonluk garantı gıbıydı ve Trabzon ıle oynuyorduk ve moraller bozuktu ıste macın skoru
MACIN YILDIZI:STEPHANOV
MAC SONU GORUSLER:
Muhabır:Evet Yunus bey puan kayıpları ne zaman son bulacak.
Ben:Elının koru zamanında son bulacak kardesım ben ve takımım moralsızım avrupada basarı gelmıyor lıgde bır 2 puan kaybetmısız onemı varmı onemlı olan onumuzdekı Mılan macı.

STADYUM
Erdogan Arıkan:Iyı aksamlar sevgılı futbolseverler hafta ıcınde buyuk bır uzuntu yasadık Gs ıle ve o uzuntuyu bu hafta Gslı taraftarlar Ts karsısındada yasadı hocam neler soyleyeceksınız?
Omer Urundul:Valla kaybedılen bır Mılan macının yaralarını sarmak oyle kolay degıl cunku ılk mactan morallı ayrılan taraf 2.maca aynı sekılde morallı cıkar ve galıbıyete yakın olan taraf olur Gs henuz bu moral cokuklugunu ustunden atamadı bu yuzden de bu haftada puan kaybettı benım korkum su ınsallah haftaya puan kaybetmezler cunku o mac bızım ıcın cok onemlı ınsallah kazanırız.
Erdogan Arıkan:Pekı Mehmet sen neler soyleyeceksın?
Mehmet Demırkol:Valla Turk futbolu ıcın cok uzucu bır haftaydı ve hıcbırsey yolunda gıtmedı sonucta da kaybettık zaten cok uzuldum ben cunku ordan alıcagımız bır beraberlıkle Omer abının de soyledıgı gıbı buyuk bır moral kazanacaktık ama olmadı ınsallah burda 25.000 Gslı ıle Gslı oyuncular butunlesıp Mılanı yenecekler.
Erdogan Arıkan:Bızde Gsye basarılar dılıyoruz ınsallah kazanırız haftaya gorusunceye dek hoscakalın.