Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
Emrah abi sen hiç maç kazanır mıydın?
Sus bakiiim! Seni yaramaz çocuk seni. Boşuna Sir demiyorlar, Tansaş'tan almadık bu ünvanı.

Quote Originally Posted by peluk View Post
Barragan harika. Transfer politikan süper Emrahcığım. Tebrikler...
Teşekkürler İlhan. Bakalım, ne kadar iyi transfer göreceğiz. Ama bildiğim ve gözlemcilerden aldığım bilgiler doğrultusunda söyleyebilirim ki o bir yıldız adayı.

Takımın iki eksik yeri vardı. Biri sağ kanattı. Sağ kanatta Santana ve Jorgensen bir türlü istediğim işleri yapamadılar ama farkettim ki Jorgensen sol kanatta daha iyi. Santana'yı da Lazio'ya sattım. Şimdi Donati orada harika oynuyor.

Diğer eksik mevkii ise defansif orta saha mevkii idi. Ben her zaman çift DM ile oynarım ve bunlardan biri aşırı defansif olur, bütün defansif yükü omuzlar. Diğeri ise daha teknik olur ve arasıra gol de atar. Donadel ikinci DM görevini yapıyordu ama "aşırı defansif" dediğim oyuncu malesef elimde yoktu. Alou Diarra şimdi bu işi harika yapıyor. De Jong da kaliteli bir alternatif durumunda. Ortasaha güçlenince, diğer ortasaha oyuncuları da daha iyi oynamaya başladılar. Bunlardan Montolivo klasını geçen sezon gösteremedi ama bu sezon oldukça iyi. Geçen sezon asist kralı olmasına rağmen bu onun gerçek performansı değildi. İversen zaten ikinci gol krallığına koşuyor diyebiliriz. Gol krallığındaki tek rakibi Gianpaolo Pazzini... Pazzini geçen sezonun ilk yarısında sakat olduğu için takımdan ayrı kaldı ama bu sezon gerçek Pazzini'yi izliyoruz. Şu anda ligde 11 golle gol krallığında ilk sırada bulunan Pazzini Sampdoria maçında ağları tam 4 kez havalandırarak, Fiorentina'daki, "1 maçta en çok gol atan oyuncu" ünvanını ele geçirdi...

Tu bi kontinyud, may firiends...