slm arkadaslar wigan kariyerimle sizlerleyim Gece uyurken:
03.00: Ozel Numara
Eray:Kim bu manyak
Ozel No:Hi Eray! How are you
Eray:Kimsin lan dalgami gecıon benle
Ozel No:I am Dave Whelan
Eray:HAA bende Tom Cruse
Dave Whelan:Selam Eray Ben Wigan Atletik baskanı Mr.Whelan
Eray:Memnun oldum Ne oldu hayırdır gecenin bi yarısı?
DW:Ya sorma gözüme uyku girmedi Ne olacak bu wiganın hali derken sen aklima geldin aradim 118 i (İngilterede 118 ne arasın yalanci adam) buldum numaranı aradım bu saatte
Eray:İyi halt ettin Ne güzel uyuyodum EE ne oldu
DW:Biletini ayırdım Yarın İngiltere ye JJB stadına geliyosun ve bir basın toplantısıla Wigan ı calıstırmaya baslıyosun
Eray:Kime emir verion Mr. Whelan babanın usagı yok burda ama senide kıramam simdi hadi bakalm yarin gleiyorum
DWBozuk turkcesiyle)Saol dostum Seni aramızda gormek icin sabirsizlanıyorum Hadı GOOD NIGHT

[img=http://img337.imageshack.us/img337/1813/737qe8.png]

ERTESİ GUN

FANATİK:ERAY ADAYI SALLAMAYA GİTTİ
FOTOMAC:TUGAY EMRE VE TUNCAY A ARKADAS CIKTI
FOTOSPOR:REAL MADRİD İ ELİNİN TERSİYLE İTTİ(yine yalan haber)
THE DAİLY MİRROR:WELCOME TO WİGAN
StarTv Spor Haberleri Ertem Sener:Bültenimizi son bir haberle kapatiyoruz Eray Ebil İngiltere ye indi 5000 civarinda taraftar karsıladı Yrın klup binasında resmi sözlesmeyi atmasi bekleniyor!!!

Ve imza gunu
Eray:Buraya basarı icin geldim Takım avrupa kupalarina katilacak 6 hazirlık macı oynayacağız 4 5 takviye sart Takımda istemedigim 2 3 disiplinsiz oyuncu var İnsallah Dave Whelan Baskanımım yardımıyla Wigan iyi yrlere gelecek
TARAFTAR:I LOVE YOU ERAY I LOVE YOU ERAY.....

Hazirlik maclari basarinin gostergesiydi

Evet 12.5 m ytl lik transfer butcemler gerekli takviyeleri yaptım

Lee Chu Soo taraftarı costurmustu adeta

Hiccc Lee ye cosarlarda Iversen altta kalırmı?

Bu Transferler 11m ytl tutmustu ama Tottenham ın oyuncum Leighton Baines e yaptıgı teklif hepsinin borcunu karsilamaya yetti 10M YTL İSTE

Evet ilk macim bolton lar taraftar ve baskan transferlerden mutlu ezeli rakibim ve ilk hafta rakibim olan bolton kiskanclik krizlerindeydi umariz iyi bir sezon gecirirz Kariyerimle sizlerler olmaya devam edeceğim

WİGAN KUCUK TAKIM DEGİL BUYUMEYE HAZIR TAKIM ERAY EBİL....

SİZLERİ COK SEVİYORUM

BOL FM Lİ GUNLER DİLİYORUM HERKESE BASARILAR

eVet iste derbi buna denir

yonetim cok mutlıu