-
Tribünden Kulübeye(İzmirspor)
Sezonun son macıydı.Fethiyespor ile İzmirspor'um karsılasıyordu.Kaybeden kume dusecekti.Tribunde izlerken adeta kendimi paralıyordum.Son dakikada attığımız beraberlik golüyle ligde kalışımızı ilan etmiştik.Tribünde ve sahanın ortasında ayrı ayrı sevinç yumakları oluşmuştu.Ama dikkatimi çeken teknik direktörümüz Levent Devrim'in bu kutlamalara katılmayışıydı.Kendisinin ne kadar İzmirsporlu olduğunu da bildiğim için bu işte bir terslik olduğunu anlamış fakat üstünde pek fazla durmamıştım.Ertesi gün sevinçle Yeniasır'ımı açtığımda ligde kalışımızın ilan edildiği sayfanın yarısı da bizi üzen haberle kaplıydı.Teknik Direktörümüz Levent Devrim,sağlık sorunları ve son maclarda yasadığı asırı stresi sebep göstererek kulüpten istifa ettiğni açıklamıştı.Şok geçiriyordum.Maçtan sonra gördüğüm manzaranın nedenini şimdi acı bir şekilde anlamıstım.Ertesi gün internette dolasırken İngiltere FA nin yaptığı açıklamada FM kariyerini yazıp bize iş başvurusu yapıldı adlı haberini okuduğumda aklıma bir fikir geldi.Neden ben de böyle bir başvuru yapmayayım dedim.Hem taraftarların neler istediğini bilirim hem de neredeyse doğdupumdan beri taraftarı olduğum takımın teknik direktörü olma gururuna erişirdim.Başvurumun altına bir de 1 aylık bir antrenörlük kursuna gideceğimi not olarak ekledim ve hemen Kıbrıs Şehitleri'nde bir kursa yazıldım.Yazıldıktan sonra da gidip başvurumu kulübe teslim ettim.Aradan 1 ay geçti ve ben mezun oldum.Artık kulüpten haber bekliyordum.Pek fazla ümitli değildim açıkçası.Gazetelerde okuduğum haberlerde hep tecrübeli deneyimli isimler geciyordu.Fakat 5 gün sonra telefonum çaldı.Arayan ses farklı geliyordu ve kendisini Kulüp Başkanı Ali KURT diye tanıtmıştı.Bir randevu istemisti.Aynı akşam La Mido'da yemek yerken.Düşündükleri isimlerin olmadığını ve adeta bana muhtaç kaldıklarını söyledi.Fazla maaş ve transfer bütçesi veremeyeceklerini de ekledi.Ama benim için bunlar önemli değildi.Artık taraftarı olduğum takımın teknik direktörüydüm.Adeta tribünden kulübeye bir yolculuğa başlamıştım.Ertesi gün basın toplantısında geçen bir konuşma:
Basın Mensubu:Transfer bütçenizin kısıtlı olduğunu biliyoruz.Nasıl bir transfer politikası izleyeceksiniz?
Orhan KARAKÖPRÜ:Öncelikle boşta olan futbolcuları arastıracağım aklımda cok değisik bir sistem var.Herkes için sürpriz olacak.Fakat bunun için yanımda oturan Sn.Başkanımız Ali KURT'tan tam yetki istiyorum.
Ali Kurt:Ne demek Orhan Bey...Yetki sizin,verdim gitti-hafif bir kahkaha-
Artık İzmirspor'u hakettiği yerlere getirmenin zamanı gelmişti...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birazdan sürpriz transfer sistemimi ss lerle açıklayacağım.
Mesaj Yetkileri