Elvir Bolic Rijeka takımında forma giyiyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ismael Ayaz 29 maçta 12 gol ile oynamıs.Su anda forvet sorunu yok takımda ama Lig A 'ya cıkarsam almayı düsünürüm.Yükselme Grubu'nda son 2 maçım çok kritik 4 takım ilk 2 de yer almak için arışıyor.Maçlar bitsin ss ler de geliyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yukselme grubu maçlarım:
ve işte müthiş transferimiz Bolic'in debut ı.Debut ında 2 gol atarak kalitesini herkese gosterdi...
Puan Durumu:
Basın Toplantısı:
BM:Çok başarılı bir sezonu geride bıraktınız neler söyliyeceksiniz?
OK:Evet bence de başarılı geçti.Tribünden izleyenlerin hoşuna giden tarzda futbol oynatmak istedim takımıma.Bunda da başarılı olduğuma inanıyorum.Bu arada başkanıma da tekrar teşekkür ediyorum.Bana güvenenlerin yüzü kara çıkartmadım.Oyuncularımın hepsini teker teker kutluyorum.Taraftarlara da şimdiden yeni sezon için hazırlansınlar diyorum.
BM:Gelecek için hedefleriniz neler?
OK:Öncelikle kısa vadede Süper Lig'e çıkmak planlarımın arasında var.Takımın sahip olduğu tesisleri geliştirmek istiyorum.Uzun vadede de TR de ses getirecek bir takım olmak istiyoruz.
BM:Kısa vadede Süper Lig hedefim var dediniz.Kısa vade size göre ne kadar bir süre?
OK:2 sene...
BM:2 senede Süper lig..Lig A ya yeni çıkan bir ekip için gerçekten yüksek bir hedef.Bu hedefe ulaşmak için neler yapıcaksınız?
OK:Takımıma güveniyorum.Transfer ihtiyacı yok gibi duruyor.Ama yine de burdan forum arkadaşlarıma seslenmek istiyorum:Önereceğiniz adam var mı ya da bu kadro yeterli mi sizce?
BM:Transfer politikanız nasıl olacak?
OK:Takımımdan oyuncu kaybetmek istemiyorum.Ama U18'de ve U20'de duran satılabilecek oyuncularım var.Transfer olarak da ya boşta olan oyuncular,ya Lig A ekiplerinden ya da Süper Lig'den oyuncu almayı planlıyorum.Zaten kaliteli olan kadromuzun kalitesini daha da arttırmayı planlıyorum.Son olarak soracağınız bişey var mı?Gördüğüm kadarıyla yok.Bir de son olarak şunu eklemek istiyorum.Bu başarımı forumda kariyerimi takib eden arkadaşlara armağan ediyorum.Teşekkür ederim.