Oyunum Null hatası veriyor.Tüm çözümlerini denedim..
Error occurred during the installation: null.

Bu hatayı aldıysanız bunun anlamı daha önceki yazılım yüklemelerinizin ve ya kaldırmalarınızın InstallShield yükleyicisinin doğru çalışmamasına ve belkide sisteminizde InstallShield e ait bir dosyanın bozulmasına neden olmasıdır.

Bunun için bir kaç muhtemel çözüm vardır :

1. InstallShield Common Dosyasını Yeniden Adlandırma
Windows

Bilgisayarıma girin
C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Universal\ bu dizine gidin
'common' dosyasını('Universal' içindeki) 'common_backup' olarak yeniden adlandırın
Şimdi FM 07'yi yüklemeyi deneyin
C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Universal\Common Files\ eğer Universal içinde böyle bir dosya varsa('Common Files') bunun adını 'CommonFilesBackup' olarak değiştirin
Eğer Universal klasörünün içinde 'Sports Interactive' diye bir klasör varsa adını 'Sports Interactive Backup' larak değiştirmeyi deneyin
Eğer 'C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Universal' dizini mevcut değilse,C:\Documents and Settings\\InstallShield\Universal\ bu dizine bakın- belki olabilir 'common' dosyayı 'common_backup' olarak yeniden adlandırın
*Dosyanın adı 'Common Files' ise bunu 'common_files_backup' olarak yeniden adlandırın.
Eğer yukardaki adımlar etki etmezse bir de ''InshallShield\Universal" içindeki "Sports Interactive" dosyasını "Sports_Interactive_Backup" olarak yeniden adlandırmayı deneyin
Mac OS X

Finder açın
"InstallShield" dosyasına gidin
"Universal" dosyasına gidin
Burada "common" ve "Sports Interactive" adlarında iki dosya olmalı
"common" dosyasını "common_backup" olarak yeniden adlandırın ve FM 07'yi yüklemeyi deneyin
Eğer üstteki adım çalışmazsa,bir de "Sports Interactive" dosyasını "sports_interactive_backup" olarak yeniden adlandırmayı deneyin ve sonra da FM 07'yi yüklemeyi deneyin
2. Başka Bir Kullanıcıyla Yükleme

Eğer başka bir kullanıcı hesabınız varsa (administrator haklarına sahip) şu anki kullanıcı hesabından çıkın ve o kullanıcı hesabına geçin sonra da oyunu yüklemeyi deneyin
Eğer üstteki adım çalışmazsa ve ya başka kullanıcı hesabınız yoksa yeni bir kullanıcı hesabı oluşturun.
Başlat'a tıklayın Denetim Masasına girin sonra da Kullanıcı Hesapları'na girin ve Yeni Hesap Oluştur'a tıklayın ve administrator haklarına sahip bir kullanıcı hesabı oluşturun.
Şuan ki hesabınızdan çıkın ve yeni oluşturduğunuz hesaba geçin ve oyunu yüklemeyi deneyin.
3. Makinanızdan Java'yı Silme (yeniden kurma)

Java'yı bilgisayara tekrar yüklemek (JVM) dökümanını okuyun ve gerekenleri yapın.
Genede oyun aynı hatayı veriyor.Daha başka bilgilere sahip olan varmı?..