Biz ne kadar dersek diyelim ya SI'ye sözümüz geçmiyor.Ya da bizi hiç takmıyorlar.Biz o kadar çok şey istedikki bunlar olsa oyunu hiçkimse hiç bırakamaz.Uykusundan keser yine oyun oynar.
Ben şunları istiyoRum:
1) Maç motoru 2007'de çok kötüydü, berbattı.Ben o yüzden maçları izlemiyordum.Hep tatile gidiyordum.Bu da benim için bazen çok kötü olabiliyordu.Birçok pas-gol vs. seçenekleri olmalı.Hep aynı şekilde gol atılıyor.Adam çizgiye kadar iniyor.İçerideki boş adama pas vermeyip kaleye vuruyor vs.
2) Transfer konusunda biz isteklerimizi liste şeklinde sunalım yönetime.O konuşup anlaşma yoluna gitsin ama sadece yönetim değil bizde transfer işlemi yapabilelim.Mesela yönetime vermediklerinde biz devreye girebilelim veya almak istediğimiz ama bizim beceremediğimizi yönetime söyleyelim bu konudada seçenekler olsun.Mesela bu oyuncuyu alın size şampiyonluğu garanti ediyorum.Tüm planlarım bu oyuncu üzerine gibi.
3) Antrenmanları izleyebilmeli ve düzenlemede ayrıntı olmalı.Mesela ben 2 takım çıkarıp yarım sahada maç yapacağım.Şut çalışacağım.Orta çalışacağım.Bunlarda detay olmalı.
4) Sahada tek top olmamalı.Tribünlerin ön kısmıda görünmeli.Teknik direktörde olmalı sahada.Gol olduğunda veya kaçtığında kulübeden fırlamalar falan
5) Saha kapatma.Seyircisiz oynama gibi cezalar verilmeli.
6) Futbolcularla diyaloglar geliştirilmeli.Basit 2-3 seçenek olmamalı
7) Yöneticilerle ve başkanlada konuşmalar olmalı.
8) İstenildiği zaman basın toplantısı yapılmalı.Maç günü veya diğer günler.Maçta beklenmeyen bir yenilgi sonrası çeşitli açıklamalar olmalı.Mesela suç futbolcularda taktiklerime uymadılar yada yönetim istediğim futbocuyu almadı.Suç bende gibi.
9) Sezon öncesi hazırlık kamplarına da katılabilmeliyiz ve düzenleme yapmalıyız.Yer seçmeliyiz.Tarih ayarlamalıyız.
10) Aldığımız paralar işe yaramalı.Ev araba gibi şeyler olmaz böyle bi oyunda ama parana göre bir futbolcunun bonservisini kendin alabilirsin ve o futbolcu senin olur.Gittiğin kulübe götürürsünki bu bir çok menajer için harika olur vazgeçilmez futbolcularını heryere götürürler(bu olmaz gibime geliyo)
11) Taraftarlar çeşitli etkinlikler yapsa.Anrenmana gelse.Türk takımlarında baklava meşhurdur.Diğerlerinde de ne meşhursa o olsa.
Daha aklıma gelmeyenlerde wardır.Ama ben bunların hepsini istemiyorum.Hepsini bir anda verirlerse 2009'a eklenecek bişe kalmaz ama.2şer 3er olsada yapsalar.Ama maç motoru kesinlikle düzeltilmeli.
Bence 2008 hayal kırıklığı.O kadar istenilen ve düşünülen şeyler olmasına rağmen çoğu FM severin isteğinin olmaması oyunun 2007'den neredeyse farksız olduğu görüşündeyim.Saha boyutu ayarlansa ne olur ayarlanmasa ne olur benim için ki çoğu zaman ben normal boyut yaparım.
İnşallah oyun beni yanıLtır.İnş harika bir oyun olur.Ama SI bizi fazla bağlamamak için okulumuza işimize daha çok yönelmemiz için fazla bişey yapmamıştır belkide..![]()