Quote Originally Posted by EmperoR View Post
2 gün önceye kadar yönetim Alves`i alacak,yönetimin bir bildigi vardir,yönetim alamayacagi oyuncuyla neden ilgilensin diyen birisi vardi sanki burada

ne yazıkki hala ne demek istedigimi anlamadıgını görüyorum...

işin maddiyatından bahsediyorum..koneyide alabiliyoduk ama kone kendi istemedi...maddi olarak karşılayabiliyoruz..yani yönetim alabilecegi oyuncularla ilgileniyor..

bu seferde anlamadıysan sana başka sözüm yok

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca alvesi kesin alacak demedim...basına lanse ettigine göre alabilecek durumdadır dedim... yüzde yüz alamayacak olsa ilgilenmezdi dedim..

anladınmı ??

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by Lincoln10 View Post
arkadaşım durmadan iyi biri gelicek demene gerek yok.herkes burada görüşlerini belirtiyor.ve çoğu insan artık iyi birinin alınamayacağını anladı.anlamıyorum sizin bu kadar güvenmenize neden olan şey nedir?ben hiç güvenemiyorum nedense

bizim güvenimiz kalbimizdeki Gs aşkının büyüklügünden gelir..

herkes sevdiklerine güvenir

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by transatlantik View Post
herkes burda goruslerini belirtiyo diyosun sonra da ikidebir bole demene gerek yok diyosun herkes kendi dogrusunu konusuyo seni n rahatsiz olmana gerek yok

beni savundugun için teşekkürler...yönetimin transfer listesi ztn kaliteyi gösteriyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
Kusura bakma ama, istediğini diyebilir bence. Ben de Erdem'in arkasındayım. Erdem'in dediklerine aynen katılıyorum. Siz Galatasaray'ın iyi bir oyuncu alamayacağını düşününce olumsuz düşünce oluyor da, Erdem iyi bir oyuncunun geleceğini düşününce poliyannacılık mı oluyor. Lütfen saçmalamayalım beyler.
Teşekkürler Göktuğ...Gs gibi bir camiadan bahsediyorz..öyle yada böyle buraya gelen ve gelecek oyuncular belli standartta oyunculardır..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Alves`in alinamayacagini,alinmasinin imkansiz oldugunu ben belirtmistim,ama arkadas demisti bu laflari,yönetim alamayacagi oyuncuyla neden ingilensin,yönetime güvenin diye.Simdi soruyorum arkadasa ne oldu transfer diye
EmperoR ben dedimki...yönetim alabilecegi oyuncuyla ilgilenir..yani alma kapasitesi olan oyuncuyla ilgilenir..bu kesin alır demek degil..alabilir demek..ve tekrarlıyorum yönetime güvenmeliyiz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
Yönetimin hali de ortada.Geçmişte yaptıkları da ortada.
yönetim olarak bakmıyorum bunu anlaman için Gs li olman gerekir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by Punter View Post
Adı sanı duyulmamıs ama harikalar yaramıs bi cok futbolcu var Turkiyeye gelen. Saysak detsn olur. Azıcıkda yönetime guvenın bu saatten sonra yanlış iş yapcak olsalar bu zamana kadar bu kadar sağlam calışmazlardı. Kaliteli taraftarlık yapın birazda !

Her kim gelirse gelisn, sabredin, takıma yararlı olcaksa, bizi daha ileriye götürcekse ne adı ne kariyeri ne maliyeti umurumuzda olmamalı. Önemli olan etiketi değil, sahada futboluyla, dıaşrda ahlakıyla verdikleridir.

teşekkürler Punter..çok iyi açıkladın bu kadar çalışma emek var bunun sonucunda elbet iyi bir isim var...