Originally Posted by
Omerdinho
Ben yakin zamandan örnek vermek istedim o nedenle GS'ye verilen cezayi söyledim amacim kimseyi karalamak degil

ayrica ne yazsam sizi karalamis oluyorum iyi yada kötü önemli degil, ne yazsam ayni seyler yok GS'yi karaliyorsun BJK'yi karaliyorsun, bi kerede buraya yazilanlari anlamaya calisin isinize gelmeyince "karalamis" oluyorum , GS'nin o macta bi adam öldürmedigi kalmisti zaten, bütün spor yazarlari ayni seyi söyledi GS'lisi,BJK'lisi,FB'lisi GS ye verilen cezanin az oldugunu söylediler, Trabzonda 1 taraftar sahaya atliyor diye 5 mac veriliyor o sahaya atlayan taraftarda elini kolunu sallayarak iniyor sahaya 1 kisi bile müdahale etmiyor. Ozaman burda suc kimin Trabzonspor'un mu?? Tabiki de hayir, ordaki ortamin güvenligini saglamak icin stada gönderilen polislerin, polis adami tutup götürmüyorsa Trabzon'un sucu ne? Avrupa maclarinda görüyoruz, 1 taraftar sahaya atladigi an, yakaliyorlar tutup götürüyorlar bizimkiler ne yapiyor adamin sirtini sivazlayip tribüne yolluyor.. Simdi düsünün bu verilen ceza fazla mi yoksa az mi ?
O zaman bende derim ki Fenerbahçe'nin yaptıklarını unutmadık.Eric Gerets'in kafası yarıldı, Ümit Karan yine aynı şekilde yaralandı, Mondrargon darbe aldı..
Bunlar çok masumca olaylar mıydı?
Verilen ceza gayet normaldir, akıllansın tribünler..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.