Quote Originally Posted by jee_han_86
Valla hepinize bravo ne kadar güzel yalakalık yapıyorsunuz!!!
Bir kere sunu soyliim insan önce eleştirilmeyi bilmeli ama siz ustunuze toz kondurmuyorsunuz biriniz bir eleştiri geldiği zaman hepbirlikte karsı geliyosunuz ama böyle yaparak olayı ne kadar basitleştirdiginizin farkında degilsiniz.
Ama sunu bilin moderatör olmakla iş bitmiyor. Çunku bu oyunu en iyi moderator bilir gibi bi dusunca tamamen sacmalıktır.

Sunu bil ki yıldızsız üyeler bile senden cok daha iyi birşeyler bilebilir!!!
Emek emek diye basbas bagırıp duruyosunuz bunun neresi emek?? oyuncuları denememişsin bile bakıyosun adama işe yarar diyosun alıyosun shortliste o kadar...
Bunun neresi boyle abartılacak bir emek???
Kendinize gelin artık bu oyunlardan vazgeçin ayıp oluyor cunku...

İnan şu an bu mesajı forumda yazmıyor olsaydım sana gereken cevabı en müsait dille verirdim...Burada kim kime yalakalık yapıyor yaPmıyor herşey açık ve net ortada...Tabi ki moderatörler herşeyi bilemez bunun aksini düşünen ve dile getiren de gerizekalı ahmaktan başka birşey olamaz...Birilerine saldıracağına emek ver uğraş çalışma yap...Yıldızsız üyeler senden daha iyi bilirler demişsin tabi ki bilebilirler şunu unutma ki bende bir zamanlar yıldızsızdım...Burada seninle yıldız savaşları yapacak kadar aptal değilim kusura bakma...Laf yarıştıracağın kişileri yanına sığınacağın kişileri dikkatli seç...Aksi takdirde şu an yalakalık yapmak için bana yukarıdaki yazıyı yazdığın kişiler de seninle birlikte yanar...Bu işe emek veren kişileri senin gibileri yıldırmaz yıldıramaz bunu beynine sok...Ayrıca bundan sonraki hareketlerine ve davranışlarına dikkat etmeye çalış gözlem altındasın unutma...Ben kimseye yalakalık yapmam da yaptırmam da zaten forumdaki üyeler de bunu görüyor benim tekrardan dile getirmemin lüzumu yok...Elbetteki olumsuz eleştiriler gelecek bunları da dikkate alıp ileriki çalışmalarımız için daha iyisini yakalamaya çalışacağız...Dar beynini biraz genişlet ve etrafına bak ki ne olup bittiğini anlamaya çalış...