-
Neden Futbol Sayın Türksportal Futbol Bölümü Müdavimleri?
Sadece merak ettim aslında, ama ayrıntıya girmeden de edemeyeceğim..
Türkiye' de malum çok geçerli bir para kazanma yordamı, bununla beraber de çok gerekli (işte sorun da bu ya neden?) bir spor olan futbolu algılamakta güçlük çekmiyorum da, insanoğlu gününün 5-6 saatini bu spora (oyuncu olarak da değil, takipçi olarak üstelik de) neden ayırır, bunu bir türlü kavrayamadım..
Serzenişten kolaylıkla anlaşılacağı üzere yine aynı problem (ve tanrı kadını futbolla ilgili dırdır yapması için yarattı), ama farklı olarak ofsaytı (inatla "ofsayt" şeklinde yazmamı salık veren eşimdir) kelime anlamı ve cümlenin gelişinden anlamayacak kadar embesil değilim, diğer vakalardan farklı olarak; ama bu benim yine de bir insanın bu kadar uzun bir süreyi futbola ayırmasındaki sırra vakıf olmamı sağlamıyor maalesef..
Zaman zaman yazılanları okuyorum.. Hakikaten sevinip üzülüyorsunuz bunun için, hatta birbirinize küsüyorsunuz, kavga-küfür gırla gidiyor.. Zaman zaman eşimin de sinirlendiğine şahit oluyorum, forumda yazılanları okuyunca.. Nedir acep?..
Sizleri tanımadan önce daha patetikti durum, zira eşimin futbol aşkının bir çeşit hastalık olduğunu düşünüyordum.. Ama ondan daha zor durumda olan arkadaşları görünce bir iç rahatlaması yaşadım..
Sorun şu ki bana hala çok normal gelmiyor, öteki Türkiye gibi, hiç yaşamadığım bir his ve idrak edemiyorum..
Bana açıklasanız, en azından deneseniz, hem belki eşim bilgisayarın başına oturup Türksportalı açtığında yaşadığım buhran da biraz olsun azalır..
Mesaj Yetkileri