Quote Originally Posted by PESkolik View Post
O klavye sözüde ilerde sana pahalıya patlar haberin olsun..
tamam hodri meydan beklerim
türkiye ligi maçlarını 10 yıldır izlerim trabzonsporda 4 büyükten sayılıyor ya bu sayede trabzonun maçlarınıda yayıncı kuruluştan izlerim her hafta
gökdeniz beğenmediğim bir oyuncudur profesyonel değildir son vuruşları iyi değildir çok iyi hızlanır vs ama bana göre hiç bir zaman bir star olmadı olamaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by nekop View Post
Laz'ım bir itirazın mı var ? Olayı başka taraflara çekip durma Gökdeniz'i Trabzon satmak istese degil senin o 3 büyüklerin avrupanın birçok kulübüde talip olur. Bana fanatik olma diyorsun ama ya sen aşırı fanatiksin yada akıl sağlıgın yerinde degil ki ikisinin birlikte olma ihtimali çok yüksek bence...
benim üslubumu eleştirenler önce seninkine baksınlar sen daha çocuksun bilmiyorum trabzon araştırmacısıda senmisin veya nasıl araştırmacı oldun çözemedim site sahibinin yeğenimisin acaba diye düşünüyorum şu anda ama bildiğim bişey var sana lazmısın diye eleştirmedim karadenizlimisin diye yazacaktım kelime uzun geldi taraftarlık politikası güdüyorsun benim görüşüme saygı duymuyorsun bana göre gökdeniz iyifutbolcu değil diyorum saçmalama diyorsun BANA GÖRE BÖYLE
sen istersen kıçını yırt BANA GÖRE böyle