-
Kendimizden gerek kadro gerek form acisindan ustun bir rakiple oynayacagiz. Yumusak karinlari defanslari. Ozelikle bekler, Besiktas'in en guclu yaninin kanatlari oldugunu dusundukce icime umut saciyor. Cift forvetle cikip 2 onlibero oynarsak ve agirligi kanatlara verirsek birseyler yapabiliriz diye dusunuyorum. En azindan ezilmeyiz. Ama 4-4-2 cikmamiz pek olasi bir ihtimal degil. Higuain bu macta hiziyla ve cevikligiyle Servet'i maymun edebilir diye dusunuyorum. 4-4-2'de supporter olarak oynayabilir Bobo ile birlikte. Tello'dan da umutluyum, Ugur'a zor anlar yasatabilir.
Bu sene deplasman derbimiz yok. Bu sansi iyi degerlendirip 3 macta en asagi 5-6 puan almaliyiz.
Bakiyorum boyle herkeste [buradaki insanlari demiyorum, onceki sayfalari okumadim bile] "Delgado cakacak" "Delgado Sami Yen'de cosacak" falan havasi var. Kendimizi kandirmayalim derim. Delgado tam 14 aydir cosacak zaten. 3-4 kez gormek nasip oldu. Ha ara ara iyi oynuyor, belki bu maca bile denk gelebilir o iyi oynama seansi, bilemem. Ama her buyuk mactan once insanlarin "Delgado patlama yapacak haci" tribinde oldugunu da unutmamak lazim.
Favori GS. Kazanma sansimiz da var ama Besiktas'in klasik sanssizligini goz onunde bulundurarak 1-1 veya 2-1 GS diyorum.
Mesaj Yetkileri