Feldkamp kadroyu fazla kurcalamazsa iyi olur.Fazla kurcalamazsa diyorum çünkü 6-0 lık Konya maçından sonra Carrusca ve Şaş’ın performansları hemen kendisini aldatmış Sion maçına şahane(!)bir kadro ile çıkmıştı.

Yine okuyorum şu an sol kanatı Balta - Yaman ikilisine emanet edebilir(en azından kafasında var antremanlarda denediğine göre)H.Balta ile Volkan hayatlarında kaç kez beraber oynamışlar ki bir uyum sergilesinler böyle önemli bir maçta veya çok daha önemlisi bu ikiliden hangi birinde topla haşır neşir olabilecek yetenek var(orta sahada oynayan kim olursa)bizim gibi büyük takımlarda orta sahada oynayacak adamların arkası dönük top alabilme özellikleri olması lazım rakip presinden kurtaracak şekilde bire birleri iyi olması gerekir.(Arda,Ayhan,Şaş,veya çok daha net Emre Belezoğlu gibi).

Eğer Ardayı oynatırsa cok buyuk bir delilik olur adamın maç eksiği var sakatlıktan yeni çıkmış.
Ve defansa hiç yardım etmiyor.Sion macı gibi oluruz valla Ayhan sola!!!

---Hakan----Nonda----
-------Lincoln-------
Ayhan-----------Barış
-------Linderoth-----
Volkan----------Uğur
----Servet-Song------
--------Orkun---------

Benim kadrom deplasmanda oynamadığımız için bu şekilde Ümit Karanın attığı güzel gole rağmen(ligde 4 gol atmasına rağmen)takımdaki hiç bir oyuncuyla top alışverişini yapamıyor ona atılan her top bir şekilde eriyip gidiyor üçlü orta saha ile oynadığımız içinde yaşanan top kayıpları bir zaman sonra devamlı geri koşmaktan hucum gücündede doğru karar vermeleri engelliyor orta saha elemanlarının.Nonda 1 maç yapmasına rağmen daha iyi top saklayabilen takımını daha iyi hucuma sokan geriye gelip top alan bir oyuncu profili çizdi benim için yinede attığı gol Ümit’e moral vermiş olabilir forvet tercihimde ısrarcı değilim hangi ikili oynarsa oynasın ama orta saha seçimi çok önemli inşallah bir yanlış daha yapılmaz