Quote Originally Posted by WinterSun
bizde öğrenci olduk zamanında.. 75 milyonun lafını tartışmak bile gereksiz geliyor.İnsanlar çok sevdikleri şeyleri ne pahasına olursa olsun elde etmek için hertürlü zahmete girerler..Ve bu oyun oynayanlar için çok değerli..Her CD için 75 ytl demiyorum.Sadece bu oyun için verileceğini düşünürsek bu fazla bir ücret değil.
Emeğe saygısızlığı engellemek içinde ellerinden geleni ardlarına koymasınlar.Hatta CD satıp bütçelerinede 2-3 kuruş katsınlar.Bunun domaini var hostingi var bandwith limitleri var.ALlahın bir kuluda bişi diyemez..
Hayatta hiçbirşey karşılıksız değildir ve bu oyunu sevip Türkçe oynamak istiyen varsa vericek parayı alacak CD yi..Bu kadar basit..
Ya abi sorun değil o işte.Ben kasarım kendimi 100 ytl de biriktiririm gerekirse ama şu KORSAN kalksın.Ben 100 ytl verip oyun alacağım,benim yanımdaki adam 3 ytl ye aynı oyunu oynayacak.Bu adeletsizlik değilmi?Ben bilgisayarı bu oyun için aldım zamanında.Cm de cm.Başka bir şey bilmiyorduk.Hesap et ama KORSAN kalksın artık.Ben 100 veriyorsam diğeri 3 verip oynamasın.Bu defa biz sitedekilere toplanacağız,iyi bir satış rakamına ulaşacağız.Oyuna Türkçe konulacak bu defa 3 ytl ye alan yine gidip 3 ytl ye alacak.ben birde onumu ödüllendireyim?