Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
Fakat şöyle bir şey var bu adam AMR olark oynasada beceremiyor. Bunun herkes farkında sağ açık oynadığı zaman oyundan kopuyor. Deivid var mı yok mu belli bile değil. Yani o zaman şöyle olmalı mevkisi dediğin gibi olmalı ama oyun içinde potansiyeli çok düşük olmalı 5 maçta 1 asist 1 gol ortalaması 5-6 arası gözükmeli. Bunuda kimse istiyeceğini sanmıyorum. AMR oynadıgında gerçekte böyle ve bu yüzden çok eleştiri topladı. Ama ofansif oynadıgında da gördük neler yapabileceğini.

Geçen gün bir spor programını seyrettim. Adamlarda aynı fikirde, deivid forvet oyuncu değil diyorlar,kanat oyuncusuda değil. tam bir amc. Amc oynadıgı zaman %80 daha etkili oluyor. Uzaktan şutları,pasları,sürekli topu almak için koşması, geri gelmesi bunların tamamının yarısı yapması demek oyunda iyi olması ve kendisi için bir motivasyon kaynagının olması demektir. Bana göre oyunda Deivid ST olarak gözüküyor ve tamamen yanlıstır. En azından AMC 15 olmalı. AMR 15 seviyesinde kalmalı ST de 15, Free15 olmalıdır. Adam en son Brezilya Kupası gol krallı olmuş 2002 yılında. Onun haricinde sürekli forvet olarak algılanmasında doğru değil. Önemli olan hangi mevkide iyi oynadıgıdır. Bu yazımı bir kaç sayfa önce yazmıştım. Tekrar koyuyorum ama Türker Tozar mevki eklenme konusunda pek istekli değil.

Aşağıda kariyeri vardır.

Sezon Takım Maç/Gol

2000 Santos 2/ 0
2001 Santos
Corinthians 21/ 3
2002 Corinthians 25/ 7 Toplam: 46 / 10
2003 Cruzeiro 19 /15
2003/04 Bordeaux 23/ 3
2004 Santos [Kiralık] 41/ 21
2005 Santos [Kiralık] 7 / 5 Toplam: 52/28
2005/06 Sporting 25 / 6
Bencede en mantıklısı bu inşallah tam sürüm çıkana kadar bi baksanız tam oyundada böyle görmek isteriz.