En önemli konu maçların seyirciyi cezbetmemesi bence...Takımlar eşit güçte olabilir tamam avrupa'dan geride de olabilir onada tamam...Ama el insaf kardeşim bu kadar kalitesiz maçların olduğu lig olmaz...Yan toplar, geri paslar, ne olduğu belli olmayan saçma sapan ortalar...

Kötü oyun diyoruz onada tamam...Ama yeter artık yaw bu takımların hepsi ligin en az 20 haftasını vasatın altında geçiriyor...Herkes hakemlere konuşuyor (FB kayırılıyor olayı değil konu) ama kardeşim sen futbol adına ne yaptınki ne ağlıyorsun demiyor kimse...Demediği içinde hocası, oyuncusu yöneticisi car car konuşuyor...

Benim bildiğim oyuncu maç sonunda maçı değerlendirir...Her yerde bu böyle oluyor...Bizde "hakem penaltımızı vermedi, akşam izliycez, erman hoca söler işte, benim kartım yanlış onunki doğru" gibisinden bir ton saçmalık...

Arkadaş pazar günleri yapılan bu spor programları kalkmadıkça türk futbolu adam olmaz...Herkes çıkıyor hakeme konuşuyor hakem mi ligin kalitesini yükseltecek???Hata kim yapmıyorki hakem yapmayacak...Her hafta avrupa maçlarını izliyoruz...Hakemler ne biçim hatalar yapıyorlar...Kimse bizim futbolcular gibi bir tarafına inme inmiş gibi kendini yerlere atmıyor...Akşamında tvde hakemi idam etmeye kalkmıyor...

Ama spor basınının önde gelen yazarları bile bunları tetikledikçe bunlar olmaya devam edecek...