Arkadaslar 3 gün önce başladım kariyeri sizlerle paylasıcam..
Kadromuz
Taraftarımız
Öncelikle takımı biraz inceledim.Öncelikle Dida'nın yoklugunda kalede sıkıntı yaşıycagımızı düşündüm.Hemen Kaleci arayışlarına girdim.Fm'nin cogu serilerinde favori kalecim Enyeama'yı 500 K'ya transfer ettim.Kaleci sıkıntımızı hallettim.Sonra takıma yine göz attım.Ve Defansın göbeginde Maldini'nin 39 yaşına geldiginden dolayı iyi bir verim saglıyamıycagını düşündüm.Ve 1'i gelecek vadeden (Felipe) 1'ide tecrübeli sayılabilecek defansın hem göbeginde hemde sagında oynayabilen Sevilla'nın yıldız oyuncusu Escude'yi getirdim.Böylece Defans sıkıntısınıda halletmiş olduk.Forvette 3 alternatifimiz bulunuyordu bunlardan 2'si yaşlı sayılabilecek Ronaldo ve İnzaghi idi.Bir çok kariyerde satın alınan gelecek vadeden oyunun iyi pivotlarından Aaratilo ile anlaştık.Artık forvette sıkıntı yasıycagımızı düşünmüyorum.Aaratilo ve Gilardino iyi bir ikili olacaklardır.Orta sahada Kaka'nın yoklugunda onun mevkiine kimi koycagımı düşünmedim degil.Fakat 2 transfer girişimine ragmen bir oyuncuyla anlaşamadık.Bunlardan biri Luka Modric.West Ham bizden önce davranıp almıştı.Digeride Villareal'in genç yıldızı Matias Fernandez idi.Bu oyuncuyuda Villareal'in 14 Milyon gibi paha biçmesinden dolayı alamadık.
Bu transferler yeterli olur diye düşündük.Ve saglam bir hazırlık kampı yaptık.
İyi bir hazırlık kampı geçirdigimizi düşünüyorum.
Seria başladı.
Milan'la ilk resmi maçım..
Tarihe gecen bir galibiyet aldık.Roma'yı hezimete ugrattık.Oyuncularımı kutluyorum.
SanSiro'da şampiyonluk şarkıları..
![]()