-
Lampard Chelsea tarihine geçmeye hazır!
Chelsea ve İngiltere Milli Takımı'nın orta sahasında görev yapan Frank Lampard Lig Kupası maçında Leicester City'i 4-3 yendikleri mücadelede 3 gol birden kaydederek Maviler'deki gol sayısını 96 yaptı ve 100 gol sınırına iyice yaklaştı.

Chelsea'nin altın çocuğu Lampard.
Premier League devlerinden Chelsea'nin yıldız ismi Frank Lampard, Maviler'in tarihinde 100 gol sınırına ulaşan sekizinci oyuncu olmak için sabırsızlanıyor.
İngiltere Milli Takımı'nın da orta sahasında görev yapan futbolcu, Lig Kupası maçında Leicester City'i 4-3 yendikleri mücadelede hat-trick yaparak Londra takımındaki gol sayısını 96'ya çıkarttı.
"Chelsea'de 100 gol sınırına çok yaklaştım. Bu gerçekten de çok önemli bir baraj olacak benim için" açıklamasını Reuters'e yapan Lampard, "Ben de artık Chelsea'nin efsaneleri arasına girmeye hazırım. Onlardan biri olacağım için büyük gurur duyuyorum. 6.5 yıldır buradayım ve bu rakama bu kadar yaklaşmık olmak gerçekten de çok heyecan verici" diyerek Chelsea tarihinde yer almanın kendisi için büyük önem taşıdığını sözlerine ekledi.
Chelsea'de 100 gol sınırını sadece Bobby Tambling (202), Kerry Dixon (193), Peter Osgood (150), Roy Bentley (150), Jimmy Greaves (132), George Mills (123) ve George Hilsdon (107) aşmayı başardı.
Mesaj Yetkileri