Öncelikle çoğu kişi Bjk yenilgisine göbek attı. Çoğu kişi Fener galibiyetine sevinmedi. Şimdi çoğu kişide Galatasaray yenilgisine seviniyor. Tepki çekmemek adınada şöyleydi böyleydi deniyor. Fikir belirtme zorunluluğu yoktur. Belirtiyorsanız da net fikrinizi söyleyin. Çok hoşumuza gitti deyin. Neyse

Maçı izlemedim. Yorumlara bakıyorum. Şunu atmadık hakem bunu vermedi etmediler konuşuluyor. Ümit burda vursaydı, Hakan şunu yapsaydı deniyor. Kaleci hemen milli takıma çağrılmış vs. Anlıyorum ki Galatasaray evirmiş çevirmiş ama galip gelememiş. Bir diğer yorumlara bakıyorum berbat böyle şöyle deniyor. Oyunla ilgili ne olduğuyla ilgili maçı izleyince göreceğim. Tek bir gerçeği biliyorum. Önemli bir fırsatı teptik ve 3-2 yenildik.

Şampiyonlar ligine iyi başlayamayan Galatasaray sonradan coşup Uefa'ya aldı. Herkes bu futbolla bişey olmaz diyordu nerden nereye gelindi. O açıdan havlu atmayana kadar herşey olabilir. Bir takıma yenilebilirsiniz. Gücünün ne olduğu farketmez. Ama 8 tane yerseniz burada abes bi durum vardır. 8 tanede yersiniz ama şerefli oynarsınız. Beşiktaş konusunda utandığımız kısım budur. 7 tane yemişsin tarihe geçiyorsun 1 tane daha yersen ama kime diyoruz demi O açıdan maçları birbirine uyarlamakta doğru değildir. Galatasaray'da Liverpool'a 3-2 yenildiği maçta sahayı dar etmişti. Liverpool'da bilmem kimle berabere kalmıştı. Liverpool'un berabere kaldığı takım bu büyük takımı yenmişti. Anlayacağınız bu işin sonu yok. Ortada giden puanlar var. Karşılaştırmayı çok istiyorsanız. Ben 8 yemektense mahalle takımına 3-2 yenilmeyi yeğlerim. Neyse konu buda değil.

Galatasaray başarı istiyorsa Hakan Şükür'ü memnun etmek zorunda. Gelen teknik adam onla iyi geçinmeli. Hakan'la kanka olursanız bir futbolcu olarak bu takımdan asla gitmezsiniz. Beşiktaş maçındaki kadro dışı kalmalarından sonra herşey ortada fazla söze gerek yok. Tabi yaşlanmış Kalli'nin hücum oyncusunu defansa koysam olur gibi ihtiyar zihniyetiyle yaklaşımlarıda eklenince işin içinden çıkılmaz hale geldi.