Quote Originally Posted by Emurafu View Post
Linderoth yoksa mehmet topal var.. o konuda katılmıyorum..

Galatasaray Tam bir ofansif takım..Hakan süküründe dedigi takımda 15 tane Ofansif oyuncu var

Lincoln oynamassa diyorsunda Lincoln su ana kadar hiç bir deplasmanda birsey yapamadı..Lincoln oynamassa belki daha avantajlı oluruz..Bu maçta Bekler Çok önemli Gökdeniz Kanattan çok gelecek..Hakan baltada Çok formda..Heleki Hakanın önünde Ayhan oynarsa ozaman Trabzonun kanatlarını kilitleriz...

Çift önlibero cıkarsak Bu maçı kazanabiliriz...Bu arada Biz nasıl fizik gücü ile oynuyoruz hemde defansif..Ligin en cok suat atan,En cok gol kacıran bütün istatistiklerde galatasaray önde..bunada katılmıyorum

Ligin en iyi ofansif takımıyız en cok gol atan takımıyız dediklerinle celişkili...

Aynen dediğim gibi kabul etsen de, etmesen de!

Zayıf takımlara karşı fizikle oynar, erken gol atar, sürekli saldırırsan gol yemezsin çünkü zaten 1 atımlık gidişleri var, zaten biraz iyi bir lig olsa orta sıralarda olurdu Galatasaray..
Beşiktaş 4. sırada, bilmem anlatabildim mi..

Orta sıralardaki takımlar gayet sert diş geçirdiler Galatasaray'a, nasıl kazandığını gördük Galatasaray'ın..

Ayrıca inanılmaz şanslı bir takım Galatasaray, 4-5 maçı şans ve hakem yardımı ile kazandı..

Bir yerde duracak bu gidişat, bu tarz oyunla bir yere varılamaz, Helsinborg ve Bordeaux maçların oyun formatının hatalı olduğunun kanıtları..