evet ve yeni sezon baslamisti ve yonetim bize £1.6m butce verdi transferler icin, ozellikle defans a ve dmc mevkine cok gusel takviyeler yaptik ve cok ucuza geldi, ve maasi yuksek olupda oynatmadigim oyuncularida bedava ya saldim maas butcesini azaltabilmek icin ve potansiyeli olan bi kac oyuncu alip reserve team e koydum iste transferler.
Hazirlik maclarini bilerek buyuk takimlarla yaptimki kasaya para girsin, neredeyse ilk 4 macta £400k den fazla para kasamiza girdi bu demek £1.2m
ve bu sezonun kadrosu boyle olusuyordu
lige cok zorlu bi macla baslicaktik ve iyi hazirlanmamiz sartti, championship e yeni dusen chartlon di
mac kontrolumuz altindaydi ve kotu bir haber vardi, Doudin 1 ay sahalardan uzak kalacagini aksam ustu doktorlarimiz soyledi
yine cok zorlu bir mac yine yeni dusen bi takimla macimiz vardi ve bu kez sans bizimle deyildi
kolay bir macti
degset bir League CUp maciydi, yedeklerle ciktigimiz macta 3-1 gerii dusmemize ragmen 3-3 u yakaladik ama uzatmalarda gol olmayince penaltilarda kaybettik
takima nolduysa noldu son 30dk resmen costu, yerinde olan oyuncu degisiklerinden sonramaci garantilemeyi bildik
yorumlarinizi bekliyorum

, yedeklerle ciktigimiz macta 3-1 gerii dusmemize ragmen 3-3 u yakaladik ama uzatmalarda gol olmayince penaltilarda kaybettik