-
Yıl 2012 - Amasyalı nın Avrupa Serüveni
2007/2008
Aziz Yıldırım Çıldırdı !!!
Fenerbahçe SK başkanı Aziz Yıldırım , Zico yu görevden alarak yerine genç ve tecrübesiz teknik adam Turgay Gülap ' ı getirdi . Yeni hoca Fenerbahçe ile Avrupa ' da başarı sözü verirken taraftarlar başkan Aziz Yıldırım ' a isyanda !!!
Takımdaki Transferler

Uefa Cup

Lig

2008/2009
Gülap kendini kanıtladı !!!
Başa geçmesiyle yankı uyandıran Gülap kendini kanıtladı . Avrupa'daki ve ligdeki bu başarı diğer rakiplerinin gözünü korkuttu !
Transferler

Uefa Cup

Ligde 1. lik puan durumuna gerek yok 
2009/2010
Transferler

Şampiyonlar Ligi

Golden Boot Ödülü

Yılın Oyuncusu

2010/2011
Transferler

Şampiyonlar Ligi

Türkiye , Turgay Gülap 'a Emanet !!!
Türkiye , Avrupa Elemeleri grubunda 4. sıraya gerileyince Fatih Terim istifa etti . Gülap ' ın başvurusunu kabul eden TFF , Milli takımı Turgay Gülap'a emanet etti .
- - - - - - -
2011/2012
Gülap İstifa Etti !!!
Yaptığı basın açıklamasında , Fenerbahçe ' yi hakkettiği yere getirdiğini düşünen Gülap , artık Fenerbahçe ' ye olan borcunu ödediğini söyleyip istifa etti . Başta başkan Aziz aziz Yıldırım , Baş antranör Sant'Anna ve diğer teknik heyete teşekürlerini sunan Gülap , kulüpteki hayatını asla unutmayacağını belirtti .
* * *
Sevilla Gülap İsmiyle Anlaştı
Ligi 12. olarak bitirmenin faturasını menajer Wenger ' e kesen Sevilla yönetimi , Gülap' ın iş başvurusunu kabul etti . 2 yıllık kontrat imzalayan Gülap , Sevilla ile iyi işler çıkarmak için söz verdi .
Geçmişi bırakıp şimdiye gelelim 
* * * * * *

Transferler

Fikstürler

Takım

Chipciu ve Kone ' ye çok güveniyorum . Yanlarına Jesus Navas ve Kanoute gibi oyuncularda koydum , artık gol yollarında bir sorunum olmamalı diye düşünüyorum
Kalecim genç yakında formuna girer . Palop 37 yaşında bu sene emekli olur sanırım
Damien Le Tallec ' i Everton'a kiraya gönderdim . Seneye 33 yaşındaki Kanoute ' nin yerini doldurur İnşallah
Kulübün 24 MN borcu var diye az oyuncu alıp biraz oyuncu satıyım kar edelim dedim . yaklaşıp 40 MN kar ettik ama kulüp borcunu hiç ödemiyor anca bana ek transfer bütçesi veriyor
Olsun hele bi ligde ilk 3 e girelim herşey oturacak takımda 
1. Hafta

Defansif ve hızlı hücum eden bir taktik uyguladım ve başarılı oldu . Levante resmen dağıldı . Palop harika kurtarışlarıyla maçın kahramanı oldu . Adamlar bir türlü bizim ceza alanına giremedi orta saha ve defans sanki 40 yıldır beraber oynuyormuş gibi iyi yardımlaştı . Adamların orta sahadan çektiği şutlar işe yaramadı
İyi bir başlangıç yaptık 
2. Hafta

Takıma biraz şut çalıştıracağım . 15 şuttan 3 ü gol oldu
2. yarıda genç Romanyalı oyuncu Marica güzel paslar yaptı Kanoute ye ama değerlendiremedik . Adamların tek şutu frikikten o da gol oldu
Orta saha süper pas yapıyor kısa sürede topluca rakip sahaya girip tehlike yaratabiliyoruz
Maçın yıldızı Kone idi .
Yorumlarınızı bekliyorum ...
Mesaj Yetkileri