Quote Originally Posted by licentia View Post
Su arastirma sefi dediginiz Head Researcher mu oluyo? Degistirelim onu bitsin ya SI'a topluca bi mektup bi sey yollasaniza bu imza kampanyasi falan. Olmuyo bu is bole... Daha adamin UEFA icin yazdigi yazilarda hayir yok orda bile yanlis yanlis bilgiler yazip cizip duruyo.... Gerci benim bunlari anlatmama gerek yok herkez heseyin farkinda olmali artik ama kimse gelip SI'in resmi forumunda bisey demiyo orada 2-3 kisi kaliyoz SI da ne yapiyo bu deliler deyip geciyor...

evet bu işe kafa ormaya başlayıp pndan sonra asıl sorun nedir diye düşünmeye başlayınca ..anlıyosunuz ki asıl sorun tüm yapıp edilenlerin ilgisiz bir türker tozar yüzünden boşa gitme korkusudur.

zamanında peluk olsun deza olsun az söylemediler hatta ben oturum 2 sayfa yazı yazdım ...tüm ekip şefleri ve araştırmacılar bir araya toplanıp birlikte bir şeylr yapsınlar dedikte biz tabi daha o kadar etkili değiliz..ama sende katıl aramıza dostum...kamuoyu oluşr belki..

ama SI nin forumuna katılıpta oralarda birbirimizi çekiştirmenin de çok faydası olmayacaktır. yapılacaksa bişey topluca başvurulur..ama anladığım kadarıyla herkes bizim gibi düşünmüyor dostum menun olan bir gurupta varki fazla ses çıkmıyor...

türker tozar gider yaparız perpetua yı ekip şefi bazı fikirlerine katılmasakta en azından yazdıklarımıza bir cevap verir anlının akıylada yapar bu işi ömer türkerden debinkat iyi yapar ....

burası çok alakalı bir yer değil bu konuda yazışmak için yazdıklarına destek olmak için yazmak zorunda kaldım..ama genel tartuışmalar bölümünde bu konuda fikirlerini söyleyen bizimle aynı düşüncede olan bi çok arkadaşımız mevcut licentie ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

coşkun kardeşim mustafa sarpın 13 te 13 yapmasını şöyle önemsiyorum..bir kere sürekli oynayan bir oyuncunun bazı özellikleri olması gerek mesela...sürekli oynayan bir oyuncu fizik gücü iyi demektir..fazla kart görmediği için centilmen demektir istikrarlı demektir..vs.vs.vs.

gerçekten mustafa bu yıl harika