Beşiktaş beklenmedik bir hamleyle Holosko'yu renklerine bağladı. Gerçekten şaşırdım.

Transferin gerçekleşeceğine ihtimal vermiyordum, zira Manisaspor'un istekleri çok yüksekti ve bu istekleri Beşiktaş'ın karşılayacağını sanmıyordum. Eğer Beşiktaş bu istekleri, yani Manisaspor'un istediği bedeli öderse Holosko'yu alabileceğini söylemiştim. Sinan Engin'in "O kadar para veremeyiz." demesinden sonra bu transfere gerçekten çok şaşırdım.

Hayırlı olsun Beşiktaş'a, çok fazla bir para vermiş, 5 milyon Euro + Koray + Burak, yani 7-8 milyon Euro civarına geliyor bu bedel, Koray ile Burak'ın da bonservis bedellerini sayarsak. Gerçekten çok yüksek bir bedel, şaşırdım. Çok iyi para, V.Manisaspor gerçekten çok karlı çıktı bu alışverişten.

Holosko kaliteli oyuncu, bence Beşiktaş'ta iş yapar. Bence Beşiktaş son yılların en iyi transferini yaptı diyebilirim.

Holosko-Giray Bulak tartışmasının patlak vermesi bu transferi kolaylaştırdı, o da bir gerçek. Holosko Beşiktaş'a gidebilmek için kasıtlı olarak öyle bir tartışma çıkardı, yoksa V.Manisaspor'un Holosko'yu vermeye niyeti yoktu, sadece 6.1 milyon Euro'ya veririz diyorlardı ama bu kavga transferi kolaylaştırdı.

Hayırlı olsun.