Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 67 arası toplam 67 sonuç

Konu: Career 08

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

SÜPER LİG 5.HAFTA

BASIN AÇIKLAMASI

Bugün en azından 1 puan alabilmek için sahaya cıktık ancak bunu başaramadık yenilmek üzücü ama yinede haketmediğimizi
    düşünüyorum ilerliyen haftalarda bunu telafi edeceğiz taraftarlarımız içini rahat tutsun...

SÜPER LİG 6.HAFTA

BASIN AÇIKLAMASI

Maça çok hızlı başladık geçen haftaki maglubiyet bizi kamcılamıştı sanki ve bu dogrultuda cok güzel bir maç cıkardık zaten
    mac ilk yarı kopmuştu bu güzel galibiyeti taraftarlarımıza armagan ediyorum...

SÜPER LİG 7.HAFTA

BASIN AÇIKLAMASI

Avrupa yorgunu olarak buraya geldik ve çok zorlandığımızı söyleyebilirim ilk yarı yenik duruma düştük ancak tekrar
    oyuna ortak olduk cihanın uzaktan attıgı golle kazandık mutluyuz...

SÜPER LİG 8.HAFTA

BASIN AÇIKLAMASI

Bugün ligimizin vasat ekiplerinden biri olan Mardinspor karşısında rahat bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum özellikle
    rakibimizin ilk çeyrekte 10 kişi kalması işimizi kolaylaştırdı önümüzde bir ajax macı var ve o mactan mutlaka puanla
    ayrılmak istiyoruz...

SÜPER LİG 9.HAFTA

BASIN AÇIKLAMASI

Bugün Galatasaray karşısında galibiyeti haketmemize rağmen son vuruşlardaki etkisizliğimiz 2 puan kaybetmemize sebep oldu
    Büyük maçlar özellikle elimize geçen fırsatları değerlendirememiz kayıplara neden oluyor bunun çaresini üretmemiz gerekir
    gelecek günlerde bu problem üzerinde duracağız...

SÜPER LİG 9.HAFTA PUAN TABLOSU

BASIN AÇIKLAMASI

Kupada gruplara kalmak için mücadele ettik bugün karşımızda sakat ve cezalı oyuncularından yoksun cıkan bir sivasspor vardı
    bunu cok iyi değerlendirdik ve farklı galibiyet aldık mutluyuz...

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ H GURUBU 1.HAFTA

BASIN AÇIKLAMASI

Bugün Kulüp tarihinin en büyük başarılarından birine imza attığımızı düşünüyorum 4/4 lük bir futbol sergiledik adam markajı
    kontra atak pres baskı ne ararsanız bugün takımımızda vardı macın basından sonuna kadar savaştık ve söke söke 3 puanı aldık
    cok mutluyuz ve gelecek maclar için umutluyuz aferim cocuklar...

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ H GURUBU 2.HAFTA

BASIN AÇIKLAMASI

Bugün sıkı markaj ve kontra atagın yanında uzaktan şutlarla gol aramak istedik cunku asırı baskıyla oynayacagını biliyorduk
    Ajax'ın penaltı golunden sonra hemen toparlanamadık ve kalemizde 2.golu gorduk bufün yenildik ama bu son değil onumuzde
    4 mac daha var ve bu maclarda iyi performans sergileyip avrupada yolumuza devam etmek istiyoruz...

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ H GURUBU PUAN DURUMU

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

lyon u 3-1 yenmene ragmen ajax macından daha farklı bi sonuc beklerdim..

ama süper gidiyorsun ibrahim başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mostblow View Post
    lyon u 3-1 yenmene ragmen ajax macından daha farklı bi sonuc beklerdim..

ama süper gidiyorsun ibrahim başarılar..

elinde bursa var marka değeri ajax'ın 10'da 1'i ve deplasmanda 3 gol yiyosun ve başa baş oynuyosun bence fena değil yinede diger maclarda takımın daha iyi sonuclar alacagını düşünüyorum
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    elinde bursa var marka değeri ajax'ın 10'da 1'i ve deplasmanda 3 gol yiyosun ve başa baş oynuyosun bence fena değil yinede diger maclarda takımın daha iyi sonuclar alacagını düşünüyorum

tabi ki takım nasıl oynadı bilemem ama...lyon macına göre daha farklı beklerdim dedim...

devamını bekliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bence sen şamp.liginde o gruptan çıkarsın sivas deplasmanı harika olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ibo dewamını bekliyoz nerdesinnn..........

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

burdayım burda kusura bakmayın iş güç derken unuttun fm yi ama fm beni unutmadı (: kaldıgımız yerden son gazla devammmm.... koş koş koş

ŞAMPİYONLAR LİGİ H GRUBU 3.HAFTA

BASIN AÇIKLAMASI

maca sıkı adam markajı ve kontra atak bir sistem oluşturarak başladı oyuncular sistemi harfiyen uyguladı ve shaktarı ilk yarıda cok kolay avladık ilk yarının sonunda yediğimiz gol talihsizlikti ikinci yarıda ismailin kırmızısı planlarımıza sekte
    vurdu karşı takım gol attı ondan sonra işler tam ters gidecekken bu sefer vega sahneye cıktı ve kurtarışlarıyla bu macı bize kazandırdı tüm oyuncularımı tebrik ediyorum...

SÜPER LİG 10.HAFTA

BASIN AÇIKLAMASI

shaktar yorgunu takımımız bugün çok aksadı ve 2 puan bıraktı takım üst üste mac oynamaya alısık değil puan kaybettiğimiz için üzgünüz ilerleyen haftalarda telafi edeceğiz...

SÜPER LİG 11.HAFTA

BASIN AÇIKLAMASI

Ligin vasat ekiplerinden biri oftasspor karsisinda üstün bir oyun sergilemesekte kazanmak güzel oyuncularımı tebrik ediyorum...

SÜPER LİG 12.HAFTA

BASIN AÇIKLAMASI

maca yedek agırlıklı bir kadro ile cıkmıştık onumuzde shaktar macı var performansımızın kötü oldugunu düşünmüyorum 90+'da egemenin yaptıgı basit hata 2 puan kaybetmemize sebep oldu suan tek dusuncemiz shaktar macı...

SÜPER LİG 12.HAFTA PUAN DURUMU

ŞAMPİYONLAR LİGİ H GRUBU 4.HAFTA

BASIN AÇIKLAMASI

bugün gerçekten cok cok zorlandık gol yememiz an meselesiydi kacan penaltı direkten donen toplar şans bugün bizimleydi diyebilirim nitekim 90 + 2'de duran top organizasyonundan attıgımız güzel golle 3 puanı kaptık gruptan avantajlı bir konumdayız bu avantajımızı sonuna kadar koruyacağız...

ŞAMPİYONLAR LİGİ H GRUBU 4.HAFTA PUAN DURUMU

...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri