Gazetecilik Dünyası'nda ŞOK Gelişme

Cevat Kelle'nin kardeşi "Cevdet Reşat Kelle" sessizliğini bozarak bomba gibi açıklamalar yaptı.

Futbol Fanfinifonu Dergisi'ni uzun süredir takip ettiğini dile getiren Cevdet Kelle, kardeşinin yazdığı saçmalıklara dayanamayarak olay yaratacak açıklamalar yaptı.İşte Cevat Kelle'nin kardeşi Cevdet Reşat Kelle'nin sözleri:

"Öncelikle şunu söylemek isterim ki bende gazeteciyim ve palavra haber nasıl yazılır bilirim.Ayrıca uzun süredir kardeşimin araştırmacı olarak çalıştığı şu saçma dergiyi takip ediyorumda görevini lağiyiğle yerine getiren Serkan Özışık'a demediğini bırakmadı.Avrupa'da başarı yakalamışken benim palavracı kardeşim yüzünden belkide kariyerinin zirvesinden uzaklaştı.Milan gibi bir kulübü reddetti.Ben Serkan Bey'in Milan'da büyük başarılar yakalayacağından emindim.Genede gitmemesine rağmen Gaziantepspor'u Süper Lig'e çıkarmayı başardı.Buna rağmen yok şu maç şikeli yok bu maç şaibeli gibi yorumlarla başarılı teknik direktör Serkan Bey'i bıktırdı.Belki bu yüzden kalıcı olamıyor.

Sizden ricam kardeşimin yazdığı bu saçma sapan haberlere inanmayın.Beni okumaya devam edin."

Cevdet Reşat Kelle
Futbolvari Köşe Yazıları Yazan Köşe Yazarları Derneği Başkanı