doruk sohbet alanına bas oradan gece kuşları buraya bölümüne gel
doruk sohbet alanına bas oradan gece kuşları buraya bölümüne gel
So what?
Saike
hemen geldim şemsii![]()
ilk defa bu konuya girdim heyecn bastıı![]()
niye iLk defa![]()
bilmiyomuşda ondan
So what?
Saike
ben 3 dk önceye kadar kuşluk ne bilmiodumdaa o yüzden bilmem anltabildim mi??
bu kuşluk hep böle sakin mi olur??
selamin aleykum gus cenneti![]()
![]()
anLadım tamam hoşgeLdin o zaman![]()
ee kimler var Kuşlukta
ben varım ama bende gidiyorum herkese iyi geceler![]()
So what?
Saike
iyi geceler gençler
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ii geceeler taatlı rüyalar şemsii
Gel VaTandasş Gel Kuşluğaa Gell Sende gel EreN!!
herkeze ii geceLeeeer
Selamlar millet.
Ya bu modem beni deli edecek yaa. Ha bire kendi kendine kapanıp açılıyor. Canı istediği siteyi açıyor. Siteyi beğenmezse reset atıyor. Belli aralıklarla yanlızca bir siteye girebiliyorumBirde fazla site açınca reset atıyor
Sadece TSI değil her siteyi 1 dakika açıor, 1 dakika kullanıma kapıyor. Çok ısrar edersem reset atıyor.
Birde bugün internet çok yavaş buda TürkTelekomdan olsa gerekTürk Telekomu da saygıyla selamlıyorum burda
![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba...
Merhaba,
Moral sıfır, ehliyet artık 2 yıl stajer olarak vereceklermiş. Yani şehir dışı yasak, ehliyeti aldıktan sonra araba sürebilmen için gerçek ehliyetli birisi olacak. Bu ne ya!!! Şubattaki sınavlardan sonra geçerli olacaklarmış eğer bir ay önceden girebiliyorsak ben alırım.
Bu sene de yürürlüğe konmaz bu kanun Batuhan3 yıldır diyolar stajyer stajyer diye bi numara yok daha ortada
![]()
Bir bakıma öyle ama bu ehliyet çoğu ülkede 16 yaşında veriliyor. Özellikle ABD'de böyle bir uygulama var. Umarım ben ehliyet aldıktan sonra konulur.En büyük hayalim araba ile şehir dışı seyahat çünkü Bursa'ya çok fazla gitmem gerekiyor bu aralar. Ayrıca yazında bir şikette araba ile mal taşıyacam. Bu planımda bozuldu.
Altüst oldum, yıkıldım. Nereden geldi bu kural... Neyse sağlık olsun artık yanıma arkadaşları veya akrabaları alacam...
Yeni kullanıcı adımla bir merhaba diyeyim dedim![]()
Saygılarımla mustafa_ekici90![]()
Last edited by Aşk-ı Şehir : 03.Ocak.2008 at 01:04
I'm back...
Selamun Aleykum, bende kafeye kusluk dıye yazıyorm yaaa
herkese hayırlı geceler doqrusu buralar artık kımseler ugramaz ama Allah ın selamı bakarsın alan olur..![]()
aleyküm selam
yarın benim nickimde deişmiş olcak
söyliim Lionel Andres Messi bu benim yarından itibaren![]()
Aleyküm Selam bende Roberto Baggio olacağım![]()