bu konunun yeri burası değil. pazar alanı bölümümüz var satacağın ürünü orada belirtirsen daha iyi olur. daha çok talibi çıkar...
gelelim konumuza:
ben aslında kayıtlı oyunumun bana verdiği zevke göre başında kalıyorum. diyelim bi oyuna başladım ve sarmadı hemen kalkıyorum kayıt edip. ama diyelim ki oyun bayaa sardı işte o zaman beni ordan aldırabilene helal olsun.
mesela kariyer hikayeleri kısmına daha yazmadım kafamda toplamam gerekiyor çünkü ama hafif ipucu vereyim.2009-2010 sezonunda olduğum ve acaip zevkli giden bi kayıtlı oyunum var. hemen hemen her gün 3-4 saat kadar bunu oynuyorum. 2009-2010 sezonuna kadar tam 4 takım değiştirdim.
yakında bu oyunumu hem sizlerle kayıtlı oyun bölümünde paylaşıcam hem de kariyerini başından sonuna kadar oyun bittikten sonra hikaye tarzında yayınlamayı planlıyorum. daha tam karar vermedim çünkü kafamda planını çıkardım sadece tam oturmadı. hele bi otursun.
ama gerçekten çok zevkli gidiyor. ingiltere türkiye italya ispanya gezip duruyoruz...
kısacası hemen hemen her gün bu kayıtlı oyunumla yaklaşık 3-4 saat football manager oynuyorum...![]()