Sayfa 10 / 20 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 590 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Coloccini olsa tam süper olacaktı..

Herhalde Majstorovic gelecek.

Hayırlısı olsun..

Emrah abi o futboligteki adam arjantinli Coloccini olmasın?
    So what?
    Saike

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Coloccini'yi 10 M €'nun altında alabilmek büyük başarıdır, sadece İspanya'da değil dünya çapında önemli bir stoper..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Semsi ..Tunuslu oldugunuda bildim.. Haggui Leverkusen Stoperi..Çok ,iyi bir stopermiş..Ugur meleke öyle dedi.Ama sunuda ekledi Leverkusen onu kolay kolay vermez dedi..Bundesliga en iyi stoperler arasındamış..

Adailton da varmış..Beşiktasın gündeminde..Brezilyada Santosda oynuyormuş..Onu japonlar astronomik fiyat transfer etmişler..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Semsi ..Tunuslu oldugunuda bildim.. Haggui Leverkusen Stoperi..Çok ,iyi bir stopermiş..Ugur meleke öyle dedi.Ama sunuda ekledi Leverkusen onu kolay kolay vermez dedi..Bundesliga en iyi stoperler arasındamış..

Adailton da varmış..Beşiktasın gündeminde..Brezilyada Santosda oynuyormuş..Onu japonlar astronomik fiyat transfer etmişler..

Sen ilk mesajında Tunus'lu deyince ilk aklıma gelen Karim Haggui oldu.Ama aklıma Afika Kupası geldi.Afrikalı oyuncu alınmaz kupa olduğu için dedim.Yine aynı görüşteyim...

şu topic altında en sevdiğim şey herkes BJK ye o gelmez bu gelmez demesi daha sonra adam gelince yüzlerini görememekte en üzüntü vereni

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Sen ilk mesajında Tunus'lu deyince ilk aklıma gelen Karim Haggui oldu.Ama aklıma Afika Kupası geldi.Afrikalı oyuncu alınmaz kupa olduğu için dedim.Yine aynı görüşteyim...
    Besıktas yönetiminide bu düsündürüyormuş..Piyasa degeri 5m miş..Savunmaya hırçın uzun boylu birini istiyorlarmış..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Besıktas yönetiminide bu düsündürüyormuş..Piyasa degeri 5m miş..Savunmaya hırçın uzun boylu birini istiyorlarmış..
    Hem Afrika Kupa'sı var.Hemde Leverkusen bırakmaz.Uefa'da da yoluna devam ediyor.Hem uzun hem hırçın,başından beri söylediğim üzere Majstorovic alınacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

anıl haklı gibisin adaylar azalmış..Ze castro yapısı hoslarına gitmemiş
    Colocconide haber bekliyorlarmış..Olmassa dedigin isim olabilir..Bu sene Uefa kupasında rennes ile oynadıkları maçını izledim..Baya iyi oynadı o maçta..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

anıl haklı gibisin adaylar azalmış..Ze castro yapısı hoslarına gitmemiş
    Colocconide haber bekliyorlarmış..Olmassa dedigin isim olabilir..Bu sene Uefa kupasında rennes ile oynadıkları maçını izledim..Baya iyi oynadı o maçta..
    Ze Castro'yu başından beri istemiyorum.İbrahim Kaş çok daha yetenekli.Bize genç oyuncu lazım değil zaten.Tecrübeli,hırslı,hırçın ve savunmayı toparlayacak bir oyuncu lazım.Coloccini gerçekten çok zor.Deportivo'nun şuanda para kazanabileceği ender oyunculardan birisi.Ve düşmemeye oynuyor.Çok düşük bir ihtimal Coloccini transferi.Favorim Majstorovic,plase Jop,sürpriz Coloccini...

Coloccini 'Kartal' olmak üzere.Beşiktaş bir yabancı futbolcuyu daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı yöneticiler, Deportivo'nun Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini ile her konuda anlaşma sağladı. Transferin gerçekleşmesi için 6 milyon Euro’luk bonservis bedelinde indirim yapılması bekleniyor

Turkcell Süper Lig’in ikinci yarısına güçlü bir kadroyla girmeyi planlayan Beşiktaş, Vestel Manisaspor’dan transfer edilen Slovak golcü Filip Holosko’nun ardından bir yabancı futbolcuyla daha anlaşmak üzere.

Siyah-beyazlı yöneticiler, Arjantin Milli Takımı’nın ve Deportivo’nun savunma oyuncusu Fabricio Coloccini ile anlaşma sağladı.

Stoper mevkinde oynayan Coloccini ile pazarlıklarını tamamlayan Beşiktaş’ın önündeki tek engel İspanyol kulübün 6 milyon Euro’luk bonservis bedeli istemesi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin önümüzdeki günlerde netleşmesi ve Arjantinli futbolcunun resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Arjantin Milli Takımı'nda da forma giyen Fabricio Coloccini, genelde stoper, libero ve ön libero mevkilerinde oynuyor. Geriden oyun kurma konusunda son derece başarılı olan tecrübeli futbolcunun diğer özelliği ise sert oynaması.

26 yaşındaki savunmacı bugüne dek 10 kez takım değiştirdi. Futbola Argentinos Juniors takımında başlayan Coloccini, Milan, San Lorenzo, Alaves, Atletico Madrid ve Villarreal kulüplerinde forma giydi. 2005 yılında Deportivo'ya transfer olan Coloccini fazla forma şansı bulamadığı için takımından ayrılma kararı aldı.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner de, Arantinli oyuncunun transferi için temasların sürdüğünü belirterek, "Deportivo Kulübü ile temaslarımızı sürdürüyoruz. Bugün itibari ile kesin bir şey söylemek doğru olmaz. Ama bu oyuncuyu alırsak takımımıza çok büyük katkı yapacaktır. Biz Ulvi, Zago, Ronaldo gibi süreklilikleri olan ve oyuna her açıdan katkı yapan bir futbolcu transfer etmek istiyoruz. Böyle oyuncuları bulmak da kolay olmuyor. Coloccini aradığımız özelliklerde bir futbolcu" dedi.

Eğer adamlar gerçektem 6M'a kadar indirdilerse ne bekliyorlar anlamadım. Holosko'ya 5 veren bunada 6 versin
    Last edited by ZiyaSerdar : 07.Ocak.2008 at 18:47

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Birisi Kartal olacak

Beşiktaş stoper arayışlarına bu hafta nokta koymayı planlıyor. Vestel Manisa'dan Filip Holosko'yu transfer ettikten sonra takıma bir yabancı daha kazandırmak isteyen yönetimin şu ana kadar yaptığı görüşmelerden net bir sonuç elde edilemedi. Siyah beyazlı takımın listesinde 4 isim ön plana çıkıyor. Bunlar Kyrgiakos, Coloccini, Lewandowski ve Jop...

COLOCCİNİ ZOR

Bu 4 stoper içinden Yunan futbolcu Kyrgiakos ve Arjantinli Coloccini, Kartal'ın almak istediği isimler. Fakat iki futbolcunun da maliyeti oldukça yüksek. Almanya'da oynayan Yunan oyuncuyu teknik direktör Ertuğrul Sağlam çok istiyor. Ama bu futbolcunun maliyetinin 5 milyon eurodan fazla olması transferi zorlaştırıyor. 2004'ten bu yana İspanya Ligi'nde Deportivo'da oynayan Coloccini için de görüşmeler devam ediyor. Yıldız oyuncunun Beşiktaş'tan 1 yıl için 1.5 milyon euro ücret talep ettiği öğrenildi. Kartal'ın listesindeki diğer isimler ise Polonyalı stoperler Lewandowski ve Jop. Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk'te oynayan Lewandowski ve FK Moskova'da oynayan Jop siyah beyazlı takımın alternatif olarak listesinde tuttuğu futbolcular. İki futbolcunun takımlarıyla sözleşmeleri var.

BU HAFTA BİTECEK

Genel Menajer Sinan Engin, geçtiğimiz günlerde, "İki futbolcuyla görüşme halindeyiz. Birini bir hafta içinde Beşiktaşlı yapacağız. Bu işler hemen bitmez" ifadesini kullanmıştı.

Kaynak : Sabah

Coloccini

Lewandowski

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Off Coloccini transferi olsa müthiş tavan yaparız valla.Ama bende ihtimal vermiyorum bu transfere..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Coloccini 'Kartal' olmak üzere
    Beşiktaş bir yabancı futbolcuyu daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı yöneticiler, Deportivo'nun Arjantinli savunma oyuncusu Fabricio Coloccini ile her konuda anlaşma sağladı. Transferin gerçekleşmesi için 6 milyon Euro’luk bonservis bedelinde indirim yapılması bekleniyor.

NTVSPOR
    Güncelleme: 18:20 TSİ 7 Ocak 2008 Pazartesi

Turkcell Süper Lig’in ikinci yarısına güçlü bir kadroyla girmeyi planlayan Beşiktaş, Vestel Manisaspor’dan transfer edilen Slovak golcü Filip Holosko’nun ardından bir yabancı futbolcuyla daha anlaşmak üzere.

Siyah-beyazlı yöneticiler, Arjantin Milli Takımı’nın ve Deportivo’nun savunma oyuncusu Fabricio Coloccini ile anlaşma sağladı.

Stoper mevkinde oynayan Coloccini ile pazarlıklarını tamamlayan Beşiktaş’ın önündeki tek engel İspanyol kulübün 6 milyon Euro’luk bonservis bedeli istemesi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin önümüzdeki günlerde netleşmesi ve Arjantinli futbolcunun resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Arjantin Milli Takımı'nda da forma giyen Fabricio Coloccini, genelde stoper, libero ve ön libero mevkilerinde oynuyor. Geriden oyun kurma konusunda son derece başarılı olan tecrübeli futbolcunun diğer özelliği ise sert oynaması.

26 yaşındaki savunmacı bugüne dek 10 kez takım değiştirdi. Futbola Argentinos Juniors takımında başlayan Coloccini, Milan, San Lorenzo, Alaves, Atletico Madrid ve Villarreal kulüplerinde forma giydi. 2005 yılında Deportivo'ya transfer olan Coloccini fazla forma şansı bulamadığı için takımından ayrılma kararı aldı.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner de, Arantinli oyuncunun transferi için temasların sürdüğünü belirterek, "Deportivo Kulübü ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bugün itibari ile kesin bir şey söylemek doğru olmaz. Ama bu oyuncuyu alırsak takımımıza çok büyük katkı yapacaktır. Biz Ulvi, Zago, Ronaldo gibi süreklilikleri olan ve oyuna her açıdan katkı yapan bir futbolcu transfer etmek istiyoruz. Böyle oyuncuları bulmak da kolay olmuyor. Coloccini aradığımız özelliklerde bir futbolcu" dedi.

kaynak NTV

ntv boş haber yapmaz arkadaşlar..hadi hayırlısı..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Deportivo eger colocconi alternatifini bulursa indirim yapar..Yoksa suanki sartlarda indirim yapmaz..Bakalım neler olacak..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Coloccini'yi bitiricez sanrıım.

2. Yarıya bomba gibi geliyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Colloccini'yi bitiricez sanrıım.

2. Yarıya bomba gibi geliyoruz..
    Coloccini gibi bir oyuncuyu almak çok zor bir iş.Ama alırsak önümüzde kimse duramaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Allah'ım inşallah bu transfer olur.Gerekirse bassınlar parayı alsınlar yav.

Ntv'de haber çıkınca heyecanlandım valla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Coloccini'yi alırsa Kartal coşar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Şuan deportivo maçına bakıyom NtvdeBune adamlarda kimse kalmamış bir colocconi var...Sondan 2.lier.Deportivo iyi stoper bulursa hemen besıktasa satar..Aksi taktirde besıktasın işini baya zorlastırır..Juan Fran veya Lincoln gibi Colocconi kulübe baskı yaparsa ozaman deportivo indireme gitmek zorunda kalır..

Colocconi süper adam..yönetim sag gösterip solda vurabilir Bakalım neler olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence önemli olan Coloccini'yi ikna etmek.Bunu başarırsak önemli yol katetmiş oluruz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Holosko ile forvet ihtiyacını karsılayan BJK Coloccini yi de alırsa buyuk iş basarmış olur. Eger denildigi gibi 6MN istiyorsa BJK versin gitsin Holosko ya verdi colocciniye de versin süper iş olur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bence önemli olan Coloccini'yi ikna etmek.Bunu başarırsak önemli yol katetmiş oluruz..
    Aslında Coloccini ile anlaştığımız söyleniyor.Sadece Deportivo ile bonservis bedeli konusunda anlaşmazlıklar var.Biz indirim bekliyoruz.Eğer Coloccini'de gerçekten bizde oynamak istiyorsa,kulübünü ikna edebilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Coloccini zor... Polonyali'yida ala bilirsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Aslında Coloccini ile anlaştığımız söyleniyor.Sadece Deportivo ile bonservis bedeli konusunda anlaşmazlıklar var.Biz indirim bekliyoruz.Eğer Coloccini'de gerçekten bizde oynamak istiyorsa,kulübünü ikna edebilir...
    Coloccini ikna ettiysek bence bir yerden bulsunlar parayı alsınlar Coloccini'yi.Böyle bir oyuncu kaçmaz valla..

Şöyle bir şeyde var.Açıkcası fazla umutlanmak istemiyorum.Sonra hayal kırıklığı yaşıyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Coloccini ikna ettiysek bence bir yerden bulsunlar parayı alsınlar Coloccini'yi.Böyle bir oyuncu kaçmaz valla..

Şöyle bir şeyde var.Açıkcası fazla umutlanmak istemiyorum.Sonra hayal kırıklığı yaşıyorum.
    Aynen bende bu transfere olmayacak gözüyle bakıyorum,sonradan hayal kırıklığına uğramamak adına...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Coloccini'de flaş gelişme

Yabancı stoper arayışını sürdüren Beşiktaş, mutlu sona adım adım yaklaşıyor.
    8.1.2008

Yabancı stoper arayışını sürdüren Beşiktaş, mutlu sona adım adım yaklaşıyor. Siyah-Beyazlılar, Deportivo’da forma giyen Arjantinli Fabricio Coloccini’nin menacerini İstanbul’a davet etti. Kulüp menaceri Sinan Engin konuyla ilgili FANATİK’e şunları söyledi: “Beşiktaş’ın ismini duyan rakamlarda uçuyor. Ancak sokağa atacak paramız yok. Coloccini iyi bir oyuncu. Kariyeri belli. Deportivo’dan ayrılmak istiyor. Delgado’nun burada olması ve hem Tello hem de Cisse ile aynı dili konuşuyor olabilmesi çok önemli...”

KAYNAK:FANATİK
    Last edited by yunusgs : 08.Ocak.2008 at 15:35
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ligtv Beşiktaş muhabiri Atakan Kurt,Sinan Engin ile konuştuğunu ve Deportivo'nun Coloccini'yi satmadığını söyledi...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Senin dediğin gibi Mastrojovic'i alacaz herhalde Anıl.Gidişat onu gösteriyor.Ama eğer Coloccini ikna edilmişse bu transfer için fedekarlıklar yapabilirdik.Coloccini bizim derdimize deva olacak bir isim..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Senin dediğin gibi Mastrojovic'i alacaz herhalde Anıl.Gidişat onu gösteriyor.Ama eğer Coloccini ikna edilmişse bu transfer için fedekarlıklar yapabilirdik.Coloccini bizim derdimize deva olacak bir isim..
    Ya Coloccini'de problem olmadığı söyleniyor.Deportivo Coloccini satılık değil demiş.Eğer Coloccini olmuyorsa ben Majstorovic gelsin istiyorum...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beşiktaş rotayı Majstorovic'e çevirdi

Daniel Majstorovic, mücadeleyi asla bırakmaması nedeniyle taraftarların çok sevdiği bir isim
    Yabancı defans oyuncusu transferini bu hafta sonuçlandırmayı amaçlayan Beşiktaş, Basel'n İsveçli savunma oyuncusu Daniel Majstorovic ile büyük ölçüde anlaştı.

Arjantinli Fabricio Coloccini için Deportivo'dan ret yanıtı alan Beşiktaş, maliyeti daha düşük olan Daniel Majstorovic'e yöneldi.

Transfer çalışmalarını yürüten genel menajer Sinan Engin ve dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Mario Berk'in, Hırvat asıllı İsveçli futbolcuyla her konuda anlaştığı kaydediliyor.

Beşiktaş, Majstorovic'in transferini hem futbolcuya hem de kulübüne toplam iki buçuk milyon euro ödeyerek bitirmek istiyor.

30 yaşında 1.90 metre boyundaki Majstorovic, liderlik özellikleri, hava hakimiyeti ve mücadele gücüyle ön plana çıkan bir isim.

İsveç milli takımının formasını 12 kez giyen Majstorovic, Basel'de 69 maçta 17 gol kaydetti. Beşiktaşlı Matias Delgado'nun eski takım arkadaşı olan Majstorovic, Basel'den önce Malmö ve Twente de oynadı.

Cnnturk 8 Ocak/2008
    Last edited by anilton : 08.Ocak.2008 at 18:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Coloccon işi zordu zaten..Deportivo ligde zor durum..Eger iyi alternatifi osla satardı..Gelseydi ligede renk katardı..

Majstorovic oda iyi oyuncu..bakalım neler olacak..

Sayfa 10 / 20 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri