Süper gidiyorsun kaan. Hem ligde hem avrupada fırtına gibisin maşallah.
Süper gidiyorsun kaan. Hem ligde hem avrupada fırtına gibisin maşallah.
Yine muhteşem sonuçlar aldık,yine tarih yazdık..
Fortis Türkiye Kupası
- Gruptaki tüm maçlar kazanıldı.
- Çeyrek Finalde Ankaraspor toplamda 2-1 ile mağlup edildi.
- Yarı Final ilk maçında İnönü Stadyumu'nda Beşiktaş ile 1-1 berabere kalındı.
- Finaldeki Rakip Trabzonspor
Turkcell Süper Ligi
UEFA Champions League
- Beşiktaş mağlubiyeti dışında tüm maçlar kazanılırken 26 maç sonrası puan 78'e yükseldi.
- Lig'deki en kötü derecenin 2.olacağı kesinleşti.
- Büyük oranda şampiyonluk elde edildi.
Gelen Futbolcular
- 2.Tur maçlarında CSKA ile karşılaşan ekibimiz toplamda 5-2 ile rakibini mağlup etti.
- Çeyrek Final ilk maçında Mancehster Utd takımı ile eşleşen ekibimiz Old Trafford'da 9 kişi ile oynamasına rağmen rakibini 2-1 mağlup etti.
- Çeyrek Final ikinci maçında evinde rahat oynayan takımımız Man Utd takımını 1-0 mağlup etti.
- Yarı Finalde rakip Chelsea oldu.
Not=Futbolcuların tümü "Bosman" kuralı ile alınmıştır.
- Gökhan Ünal
- Hüseyin Çimşir
- Gökhan Güleç
- Barış Aydın
- Ali Turan
Giden Futbolcular
Gelen Personel
- Uğur Boral - Bayer Leverkusen - 6.5 MN YTL
- Güven Güneri - Serbest
- Umut Koçin - Sivasspor - Kira
Giden Personel
- Aron Winter
- Rodrigo Lasmar
- Andreas Köpke
- Gerd Müller
- Stefano Rapetti
- Aljosa Asanovic
- Krzysztof Dowhan
- José Ferreirinha
- Gerrit van Tilburg
- Ousmane Sylva
- Gianni Nanni
- Aydın Savaş
- Murat Öztürk
- Eduardo ****nes Coimbra
- Şenol Çorlu
Tebrikler....
Teşekkürler devamı yarın ..
bune rezillik yausaka bi yana süpersin
Hemde ne rezillik![]()
süper bu basarıları rüyamda bile göremem ben
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
süper bu basarıları rüyamda bile göremem bentabi fbyle
Last edited by scar face : 25.Aralık.2007 at 22:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tebrikler super gidiyosun
Yok kardeşim sağol bu başarıların sırrı bende değil taktiklerde doğru taktik lazım ..
Bu arada taktiğim EmperoR arkadaşımızın taktiğidir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaan Selçuk Villareal'de !
Ani bir kararla ikinci sezon Villareal'e geçen Selçuk mikrofonlara konuşmazken,eski takımı Fenerbahçe'ye 1 ay öncesinden istifasını vermişti..
Ayrıntılar Akşama !
Last edited by QaaN-07 : 27.Aralık.2007 at 02:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yapma Be Kaan herşey iyi güzelde niye takımı şampiyonlar liginde yarı finalde bırakarak Villareale gittin ki yazık yazık sana hiç yakıştıramadım.![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
kaan ekle şunları
yazık olmus kardes devam etseydin keske ama insanın bazen sarteller atıyor ani kararlar veriyor neyse villarealde sana basarılar
Evet Kaan ekle gitsin yav.
İşte böyle acısıyla tatlısıyla bir sezon geçirdik..Şimdiki hedefimiz Villareal ..Mod arkadaşlardan başlığı " [ Kaan Kariyer ] İkinci Hedef : Villareal " şeklinde değiştirmelerini rica ediyorum..Evet takımı tanıyalım..Bu sezon yıldız transfer olarak Roberto Soldado'yu almışlar.Transfer için ayırdıkları bütçe 18.5 Mn Ytl..Ligde şuan 11.sıradalar..
Umarım Villareal ile başarı yakalarız
Last edited by QaaN-07 : 28.Aralık.2007 at 20:57
Tebrikler Kaan şampiyonluklar için Villarealde de başarılar.
Gece Maçları !!!
İlk maçımızı Xerez takımıyla oynadık.Özellikle ikinci yarıda oyuna giren Nihat'ın müthiş performansıyla maçı 6-0 gibi ezici bir skorla aldık..
ikinci maçımızda ise Mallorca karşısındaydık.Maça favori çıkan taraf onlar olmasına rağmen maçı 2-0 gibi net bir skor ile alarak evimize galibiyet ile döndük
3.maçımızda ise Cadiz ile karşı karşıya geldik.İlk yarı da oynadığımız vasat oyun sonrası taktiksel değişikliğe gittik.Ve maçı Roberto Soldado'nun 2 nefis golüyle 2-0 aldık...
Bu maçlar sonrası ligdeki puan tablosu :
![]()
Villareal'de başarılar..
basarılar kardes
başarılar.....
Selçuk Yuvaya Döndü !
Son Dakika ! Ünlü Teknik Adam Ahmet Kaan Selçuk tekrar Fenerbahçe'de ! . .
Villarreal'de başarılı bir yarım sezondan sonra istifasını verip,ülkesi Türkiye'ye geri dönen ünlü teknik adam Ahmet Kaan Selçuk eski kulübü Fenerbahçe ile tekrar el sıkıştı.
2007-2008 sezonunda Fenerbahçe'nin başında bulunan ünlü çalıştırıcı,"Villa'da iyi işler çıkardık.Şimdi yarım sezonluk hasretten sonra yuvama dönüyorum." dediği öğrenildi.
Selçuk geçtiğimiz sezon yönetim ile anlaşmazlıkları sonucu görevinden ayrılmış La Liga'nın ünlü ekiplerinden Villarreal'e geçmişti.
Yuvaya Tekrar Döndük Arkadaşlar..
İşte Villa ile geçirdiğim yarım sezonun öyküsü..
Bu maçların sonucunda Ligde Liderin 4 puan gerisinde 4.sırada bulunuyorduk.
Devre Arasında bombaları patlatıyor Markus Rosenberg ve Ever Banega ile sözleşme imzalıyorduk...
Ve yarım sezonun ardından bu takımda olmayacağını düşünüp istifamı veriyordum..
İstifamı verdikten sonra aklımda hiç Fenerbahçe yoktu.Taa ki Rıdvan Dilmen kovuluncaya kadar..
Rıdvan Dilmen takımı 3.sıraya kadar gerilemişti ve Selçuk'un sistemine alışkın futbolcular zorluk çekiyordu.
Bunun üzerine takımımı yanlız bırakmanın yanlış bir karar olacağını,bana ihtiyaçları olduklarını düşünerek eski takımımla tekrar anlaştım..
Takım gerçekten de kötü durumda ben gittikten sonra iki futbolcu ile anlaşmışlar:
Danilinho - Bu futbolcu için paraya kıyıp 22 mn ytl ödemişler fakat danilinho fos çıkmış.. Jan Kießler - Bu futbolcu için pek birşey ödememişler yani hiçbir şey ödememişler serbest gelmiş..Zaten kalitesiz bir futbolcu olduğu için oyuncuyla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık..
Yine takımda bulunan Tümer Metin ve Gökhan Güleç ile de yollar ayrıldı..
V şimdi maçlara geçelim,oynat Uğurcum
Türkye Kupası yarı finalindeki rakip Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak maçlarda belli olacak..
İşte puan durumu:
Last edited by QaaN-07 : 06.Ocak.2008 at 01:31
İlginç olmuş yarım devreden sonra geri dönmek.Tekrar başarılar Fenerbahçe'de.
"YÜCE ATATÜRK"
fazla ilginç çok dayananamışın bence taraftarlık duygulurından dolayı geri dönmüşün
başarılar kaan gitgel ispanya 5 saat
Galatasaray ile yeniden Avrupaya 2013 Kariyerim. Katkılarınızı beklerim.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110922
Tebrikler Kaan seni grei kabul ettikleri için çünkü sen nıraktın gittin Fenerbahçeyimaçlar süper tebrikler.
Last edited by yunusgs : 07.Ocak.2008 at 14:55
Geri dönmekle iyi etmişsin,napcaksın gurbette![]()