Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Yahu bana ne Selçuk Yula'dan, yaılarını okumam, takip etmem. Ama öyle bir yapılmış ki burada dayanamadım yazdım.

Dünkü maçta Carlos kayıp düşse, kolunu kırsa 2 ay oynayamasa daha mı iyi olacaktı? Tabi ki garantisi yok fakat öncelikli hedef avrupa. Fenerbahçe ŞL'de yarı final oynasın ama ligde şampiyon olamasın, 2. olsun ben razıyım.

İleride maçlar iyice artacak ve o dönemde de as oyuncuları oynatmayacak muhtemelen Zico kupa maçlarında. Zaten 25 senedir kupayı alamıyoruz, almasak da olur. Bu nedenle Sevilla'yı geçmek daha önemli bence.
O zaman F.Bahçe ligide önemsemesin.Her sene şampiyon oluyo zaten.Bıraksınlarda Beşiktaş,Trabzon,Sivas oynasın.Nasıl olsa Fb'nin Avrupa'da geleceği var.Böyle bir zihniyet olamaz.Sakatlanmasın diye bir oyuncu oynatmamazlık yapılamaz.Dünya çapındaki kulüpler bile amatör seviyedeki takımlarla kupa maçı oynarken dünya starlarını oynatıyorlar.Öncelikli hedef Avrupa diye bir şeyde yok.F.Bahçe Sevilla'ya elensin bakalım kupaya ve lige nasıl sarılıyor.Ayrıca Yönetimin ve ya Zico'nun bu düşüncede olduklarını sanmıyorum.ŞL'de hangi ciddiyetle yoluna devam ediyorlarsa kupa ve ligde de öyleler bence.Selçuk Yula'nın tamamen kendi fikri bu.Ayrıca bu yazıdaki amaç F.Bahçe'ye yararlı olacak şeyler yazmak değil rakipleri küçümsek bence.Çünkü Selçuk Yula'nın yapmadığı şey değil...